Ben je van plan om de Nijmeegse Vierdaagse Feesten te bezoeken? In dit artikel geef ik je dé beste tips voor goedkoop parkeren in Nijmegen centrum en goedkoop parkeren tijdens Nijmeegse Vierdaagsefeesten. Er zitten ook een paar gratis parkeren in Nijmegen tips tussen, mits je op tijd bent natuurlijk. Zo weet je zeker dat ook jij voorzien bent van een goed plekje.

Goedkoop parkeren in Nijmegen centrum 

Ga je een weekend naar Nijmegen of ben je van plan om de Nijmeegse Vierdaagse Feesten te bezoeken? Dan wil je natuurlijk wel zo goedkoop mogelijk je auto parkeren in Nijmegen centrum of daarbuiten. Het liefst een parkeerplaats die niet al te duur is. Maar waar kan je goedkoop parkeren in Nijmegen centrum en waar kan je goedkoop parkeren in Nijmegen tijdens Nijmeegse Vierdaagse feesten?

Ga je gewoon een weekend naar Nijmegen zonder dat er evenement in Nijmegen is dan zijn er voldoende opties om goedkoop in Nijmegen te parkeren. Ben je van plan om met de auto naar Nijmegen te gaan tijdens de Nijmeegse Vierdaagse feesten? Dan zijn deze tips voor parkeren in het centrum van Nijmegen zeker handig. Om je zo goed mogelijk op weg te helpen heb ik hieronder de beste parkeerplekken voor goedkoop parkeren in Nijmegen en tijdens de Nijmeegse Vierdaagse Feesten voor je op een rijtje gezet. Tijdens de Vierdaagse in Nijmegen is het wel belangrijk dat je er echt voor 10:00 uur zou moeten zijn als je een plekje wilt hebben. Later dan dit en de kans is groot dat alle parkeerplaatsen vol zijn in Nijmegen.

Wist je dat je ook privé parkeerplaatsen van particulieren kan huren? Er zijn vele huiseigenaren met bijvoorbeeld een oprit naast het huis of een garage. Particulieren kunnen deze parkeerplaatsen verhuren en doen dat via Mobypark. Wij raden deze dienst zeker aan, want je kan vaak goedkoop parkeren in het het centrum van Nijmegen bij een particulier. En je bent zeker van een goedkope parkeerplaats in Nijmegen want je reserveert je parkeerplaats eenvoudig en snel via de website.

*Ontdek alle parkeer mogelijkheden via Mobypark in Nijmegen. Goed om te weten, je Mobypark reservering kan je altijd gratis annuleren? Je kunt van elke reservering tot 24 uur van tevoren zonder aanvullende kosten afzien. 

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Vuurwerk vierdaagsefeesten Nijmegen

Nijmegen Centrum Keizer Karelplein

Indien je echt midden in het centrum wilt parkeren dan is het verstandig om een kijkje te nemen bij de parkeerplaats op het Keizer Karelplein. Deze plek is over het algemeen erg goedkoop. Voor het parkeren op zowel doordeweekse dagen als weekenddagen betaal je €3,- per uur.

De hoeveelheid uur parkeren is onbeperkt. De parkeergarage is tot 23:00 uur open, zorg er dus voor dat je voor deze tijd weer terug bent. Je auto staat altijd beveiligd in de parkeergarage zelf. Je komt hier het makkelijkste vanaf het centraal station, al kun je ook vanaf de Sint Annastraat het plein op rijden.

Op straat parkeren, Sint Annastraat/Berg, Dalse weg/Heyendaalse weg

Een groot voordeel van de stad Nijmegen is dat goedkoop parkeren in Nijmegen centrum helemaal niet zo lastig is als je zou denken. Dit komt met name door het feit dat je vaak op straat je auto kwijt kunt. Zo kun je bijvoorbeeld je auto neerzetten op de Heyendaalse weg, de Sint Annastraat of de Berg en Dalse weg.

De kosten voor het parkeren bedragen gemiddeld €2,50 per uur, met enkele uitlopers tot €2,90 euro per uur. Weet dat je auto niet beveiligd staat, dit kan niet een al te prettige gedachte zijn tijdens een drukke dag als die van de Vierdaagse feesten.

*Heyendaalse weg, de Sint Annastraat of de Berg en Dalse weg in Nijmegen voor goedkoop parkeren.

Nijmegen Oude Stad P2 parkeerplaats

Achter de Hezelpoort zijn er ruim 320 parkeerplaatsen te vinden. Dit maakt het een ideale plek om jouw auto neer te zetten tijdens de feesten gedurende de Vierdaagse. Voor deze parkeerplaats betaal je 2,40 per uur. Op zondag zijn de parkeerplaatsen geopend tot 18:00, doordeweeks zijn ze echter tot 21:00 toegankelijk voor het publiek.

Mocht het nodig zijn dan kan je gebruik maken van een van de drie parkeerplaatsen voor gehandicapten. Nu je relatief dicht bij het centrum zit hoef je eigenlijk niet ver te lopen om naar de feesten te gaan.

*Navigeer naar parkeerplaats P2 Oude Stad.

Parkeerplaats P7 Wedren

De Wedren is een bekende coffeeshop in Nijmegen. Laat je hier alleen niet door afschrikken, je kunt hier namelijk erg goedkoop parkeren in Nijmegen op zondag. Je betaalt voor deze parkeerplaats maximaal €7,90 euro per dag. Klein nadeel is wel dat je en klein stukje moet lopen naar het centrum.

Gelukkig is het niet al te ver, binnen een kwartiertje sta je midden in het centrum. De parkeerplaats is door de ietwat onbekende ligging over het algemeen erg rustig, hierdoor is er altijd wel een plekje te vinden.

*Navigeer naar parkeerplaats P7 Wedren.

Evenemententerrein Waalkade, handig Vierdaagse feesten

Wil jij goedkoop parkeren tijdens Nijmeegse Vierdaagse feesten? De Waalkade is natuurlijk dé place to be tijdens de Vierdaagse feesten. Wil je goedkoop parkeren in de buurt van Nijmegen Waalkade dan kan je terecht op het Evenementen terrein Waalkade. Dit terrein ligt net aan de overkant van het water en biedt meer dan voldoende parkeergelegenheid. Een groot voordeel is dat je vanaf 18:00 uur profiteert van een laag tarief van maar €0,50 cent per uur. Hou er wel rekening mee dat deze parkeerplaats zeer geliefd is onder de feestgangers. Wil je verzekerd zijn van een plekje dan is het echt noodzaak om op tijd te zijn.

Met dit handige overzicht kan ook jij altijd weer goedkoop parkeren in Nijmegen tijdens de Nijmeegse Vierdaagse Feesten. Of je nu graag bij de Waalkade staat of dat je jouw auto liever in het centrum zet, zolang je er een beetje vroeg bij bent kun je bij de bovenstaande parkeerplekken altijd wel terecht. Zo weet je zeker dat je zo snel mogelijk kunt gaan feesten!

*Navigeer naar parkeerplaats op evenemententerrein Waalkade.

Vuurwerk vierdaagsefeesten Nijmegen

Heb jij nog meer tips voor goedkoop parkeren in Nijmegen
& goedkoop parkeren in Nijmegen tijdens Nijmeegse Vierdaagsefeesten?

Doen in Nijmegen

  1. Dagje naar Sanadome met korting.
  2. Geniet van een dagje sauna bij Thermen Berendonck.
  3. Geniet van het vuurwerk spektakel Waal in Vlammen.
  4. Niet in Nijmegen maar in Arnhem, het Mout Bierfestival in Arnhem.

Sanadome met korting

**Let op: dit artikel is geschreven in januari 2021. De parkeerprijzen kunnen wijzigen. 
Print Friendly, PDF & Email