Heb jij plannen voor een dagje Den Haag of een weekend naar de Hofstad? Als local deel ik graag mijn ‘goedkoop parkeren in Den Haag‘ tips. Wil je Den Haag met een bezoek aan Scheveningen combineren? Check dan ook mijn andere artikel met alle tips voor goedkoop en gratis parkeren in Scheveningen.

Goedkoop parkeren in Den Haag

Reis je met de auto naar Den Haag voor een dagje of een weekend? Dan kunnen de parkeerkosten aardig oplopen. Ik woon in Scheveningen en geef je graag de beste parkeertips om voordelig je auto in Den Haag te parkeren.

Vanuit Scheveningen ben je in nog geen 15 minuten met het openbaar vervoer in het centrum van Den Haag. Het is dus ook de moeite waard om te overwegen je auto goedkoop of zelfs gratis in Scheveningen te parkeren en dan naar het centrum van Den Haag te reizen.

Gebruik Mobypark, parkeren bij particulieren

Er zijn genoeg locals met een oprit naast het huis of een garage waar een auto geparkeerd kan worden. Net zoals je Airbnb voor huizenhuur hebt bestaat er ook Mobypark, een boekingsplatform voor de verhuur van parkeerplaatsen voor particulieren. De parkeerplaatsen worden verhuurd en geboekt via Mobypark. Kijk maar eens op de website of er een passend parkeer suggestie voor jou is om goedkoop te parkeren in Den Haag.

  • Bekijk het overzicht aan bij Mobypark aangesloten parkeerplaatsen in Scheveningen via de link.
    *Goed om te weten, je Mobypark reservering kan je altijd gratis annuleren? Je kunt van elke reservering tot 24 uur van tevoren zonder aanvullende kosten afzien.

Check Parkbee & betaal met Parkmobile app

Ga je een weekend naar Den Haag, van vrijdagavond tot en met zondag? Dan is het ideaal om je auto te parkeren in één van de parkeergarages die tijdens kantoortijden wordt gebruikt door bedrijven. In de weekenden staan die namelijk leeg en kan jij extra goedkoop in het centrum van Den Haag parkeren.

Heb je de Parkmobile app nog niet? Download de Parkmobile app dan snel en bekijk het aanbod aan parkeerplaatsen in Den Haag. Als je mazzel hebt kan je 24 uur parkeren in Den Haag vanaf €7,50! *Tijdens het registreren bij Parkmobile moet je €0,01 overmaken ter bevestiging.

  1. Goedkoop parkeren in Den Haag

Parkmobile locaties in Den Haag

Goedkoop parkeren in Den Haag centrum

Wil jij goedkoop parkeren in Den Haag centrum en ook de leuke bezienswaardigheden ontdekken? Reserveer dan een rondvaart door Den Haag met de Ooievaart en je kan vanaf €10,- parkeren bij de Helicon parkeergarage aan de Zwarteweg 40 in Den Haag. Navigeer naar het adres van de hoofdingang.

*Parkeren i.c.m. rondvaart, bekijk de voorwaarden van Interparking Helicon hier. Voor meer info over de Helicon parkeergarage aan de Zwarteweg 40 bekijk deze link.

Goedkoop parkeren in Den Haag centrum

Gratis parkeren in Den Haag

Onlangs was ik aan het fietsen op de Binckhorst om de mooie Street Art Route in Den Haag te ontdekken. Zo kwam ik ook terecht tegenover Bink 36 waar een hele wand is vol met muurschilderingen. Het viel mij op dat je hier blijkbaar gratis kan parkeren in Den Haag. Het is op loopafstand van Den Haag Hollands Spoor en nabij het centrum van Den Haag.

Het ziet er een beetje smoezelig uit maar als je een wat oudere auto hebt en niets van waardevolle spullen achterlaat dan kan je hier volgens mij prima parkeren. En desnoods huur je goedkoop een fiets in het centrum van Den Haag, reis je terug om je spullen op te halen en geniet je daarna van een weekend Den Haag.

Gratis parkeren in Den Haag

Street Art Route in Den Haag

*Let op:  Travelaroundwithme.com is niet verantwoordelijk voor eventuele fout parkeer acties en daaruit voortvloeiende parkeerboetes. Check ten alle tijden de informatie op de borden en in de parkeergarages.
Print Friendly, PDF & Email