Wil jij in de buurt van het centrum van Den Haag goedkoop parkeren of met de trein vanaf Hollands Spoor reizen? Hier kan je goedkoop parkeren bij Den Haag Hollands Spoor in een parkeergarage.

Goedkoop parkeren Den Haag Hollands Spoor in parkeergarage

Heb jij plannen voor een dagje Den Haag en wil je vlakbij het centrum parkeren? Of wil je vanaf Den Haag HS met de trein ergens naar toe reizen en graag je auto goedkoop in de buurt parkeren in een parkeergarage? Dan hebben wij een goede parkeer tip voor bij Den Haag Hollands Spoor onder de Haagse Toren. Vanaf deze parkeergarage bij Station Den Haag HS is het een kwartier lopen naar het centrum van Den Haag.

Let op:
Maandag tot en met woensdag: parkeren tussen 12.00-21.00.
Donderdag tot en met zondag: parkeren tussen 12.00-23.00.
Bij inrijden parkeergarage ontvang je een parkeerticket dat je moet valideren bij de receptie van de Haagse Toren alvorens je uit de parkeergarage kan rijden. LET OP: Check altijd zelf ook goed de openingstijden omdat die kunnen veranderen. 

*Adres: Hofwijckstraat 22, 2516 LX Den Haag
**Reserveer hier parkeren bij Den Haag HS, onder de Haagse Toren

> Dagje naar Scheveningen? Bekijk deze tips voor goedkoop parkeren in Scheveningen

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Goedkoop parkeren Den Haag Hollands Spoor in parkeergarage

Goedkoop parkeren Den Haag Hollands Spoor

Kende jij deze tip al voor goedkoop parkeren in Den Haag?

Print Friendly, PDF & Email