Zin in een dagje sauna of genieten van een sauna arrangement? Check deze deals en ga goedkoop naar de sauna door gebruik te maken van sauna korting en sauna aanbiedingen.

Goedkoop naar de sauna

Goedkoop naar de sauna, dat betekent extra voordelig genieten! In dit artikel vind je een Top 5 met sauna aanbiedingen. De prijzen zijn begin november 2019 berekent en de sauna aanbiedingen zijn van hoog naar laag weergegeven. Voor meer sauna kortingen en sauna aanbiedingen, hou ook de onderstaande pagina’s in de gaten:

*Spa en wellness aanbiedingen;
**Bieden op sauna arrangementen.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Check deze sauna aanbiedingen

Een aantal van de onderstaande wellnessresorts staan ook in de Top 10 van wellnessresorts Nederland. Hieronder zie je een opsomming van de wellnessresorts met de beste sauna aanbiedingen van dit moment zodat jij goedkoop naar de sauna kan. Maak gebruik van de sauna korting en klik op de linken om direct de sauna aanbiedingen per wellnessresorts te zien. Vervolgens zie je per wellnessresort een uitgebreidere beschrijving.

  1. Arrangementen en acties Thermae 2000
  2. Bied mee via Ticketveiling en ga goedkoop naar Sauna Drôme in Putten.

*LET OP: Reserveren is verplicht o.b.v. beschikbaarheid. Vrijdag, zaterdag en zondag gelden er vaak toeslagen.

Thermen Soesterberg

Thermen Bussloo 

Thermen Bussloo, twee keer verkozen tot beste wellness Nederland en winnaar van de titel “Beste Uitje van Nederland“. Thermen Bussloo staat bekend om haar vele baden. Naast de whirlpoolbaden is er ook een Hammam en een Osmaans badhuis.  Om je wellness moment te verlengen kan je overnachten in het bijbehorende hotel dat is ingericht in Oosterse sferen.

*Lees meer over Thermen Bussloo.

Thermen Bussloo - Foto: IWR

Thermen Berendonck 

Het nieuwste wellnessresort van Nederland is geopend. Thermen Berendonck in Nijmegen is onderdeel van Quality Wellnessresorts. Om jouw kennis te laten maken met alle wellness faciliteiten die zij aanbieden zijn er volop acties. De vanaf prijs voor een dagentree is doordeweeks is €36,50 per persoon. Met deze tijdelijke korting kan jij extra voordelig genieten van een wellness dag in Nijmegen.

*Lees hier meer over Thermen Berendonck.

Thermen Berendonck

Thermen Soesterberg 

In een natuurlijke omgeving nabij de Utrechtse Heuvelrug vind je Thermen Soesterberg. Het wellnessresort is onderdeel van de Quality Wellnessresorts groep, waar Thermen Bussloo, Thermen Berendonck en sinds kort ook Fontana Bad Nieuweschans onder valt. Op dit moment kan je gebruik maken van de onderstaande acties, kortingen en wellness arrangementen.

*Lees meer over Thermen Soesterberg

Korting Thermen Soesterberg

Ga jij ook het liefste goedkoop naar de sauna?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Print Friendly, PDF & Email