Zin in een dagje sauna of genieten van een sauna arrangement? Check deze deals en ga goedkoop naar de sauna door gebruik te maken van sauna korting en sauna aanbiedingen.

Goedkoop naar de sauna

Goedkoop naar de sauna, dat betekent extra voordelig genieten! In dit artikel vind je een Top 8 met sauna aanbiedingen. De prijzen zijn begin augustus 2018 berekent en de sauna aanbiedingen zijn van hoog naar laag weergegeven. Voor meer sauna kortingen en sauna aanbiedingen, hou ook de onderstaande pagina’s in de gaten:

Check deze sauna aanbiedingen

De onderstaande 8 wellnessresorts staan ook allemaal in de Top 10 van wellnessresorts Nederland. Hieronder zie je een opsomming van de top 8 wellnessresorts met de beste sauna aanbiedingen zodat jij goedkoop naar de sauna kan. Maak gebruik van de sauan korting en klik op de linken om direct de sauna aanbiedingen per wellnessresorts te zien. Vervolgens zie je per wellnessresort een uitgebreidere beschrijving.

  1. Sauna & Beauty de Veluwe – Bestel tickets met korting via SpaOnline
  2. SpaPuur Tilburg – Alle acties en aanbiedingen van SpaPuur vind je hier
  3. Wellnessresort de Zwaluwhoeve – Bekijk de website van de Zwaluwhoeve voor huidige aanbiedingen
  4. Veluwse Bron – Bekijk alle arrangementen hier
  5. Wellness Resort Elysium – Check de arrangementen en aanbiedingen en reserveer direct
  6. Thermen Bussloo – bestel je voucher met korting – tijdelijke actie, tickets voor €16,95  excl. €1,50 transactiekosten
  7. Thermae 2000 – Check de website voor Thermae 2000 aanbiedingen en arrangementen
  8. Sauna & Beauty Oase – Bestel je tickets met korting op dagentree

1. Sauna & Beauty de Veluwe – Dagentree €9,50

Sauna & Beauty de Veluwe is een kleinschalig wellnessresort in het Gelderse Lunteren. Bijzonder is dat je hier kan ontspannen in een infraroodsauna dat in een wijnvat zit en er is een koude tuimelton. Hoewel het wellnessresort redelijk klein is zijn er voldoende wellness faciliteiten om je een dag te vermaken. Goed om te weten: er zijn regelmatig goede last minute deals. 

2. SpaPuur Tilburg – Entree voor €12,95

Het wellnesscentrum SpaPuur in Tilburg staat als jaren in de top 10 van wellnessresorts in Nederland. De Kelo sauna is de grootste in Brabant en biedt regelmatig opgietsessies aan. SpaPuur heeft ook een prachtig verlicht zwembad. Alle arrangementen die SpaPuur biedt vind je via de link.

SpaPuur Tilburg - Foto: IWR

3. Wellnessresort Zwaluwhoeve – Dagentree voor €12,95

Wellnessresort Zwaluwhoeve is het grootste wellnessresorts van Nederland met een tuin van maar liefst 50.000 m2. Een heerlijke plek om af te koelen. Er is zelfs een aangelegd strand en een boomgaard met drie barrelsauna’s. Wellness tip: Elk laatste weekend van de maand is er een opgietweekend.

Wellnessresort de Zwaluwhoeve - Foto: IWR

4. Veluwse Bron – Entree voor €15,95

De Veluwe is de place to be voor een heerlijk wellness moment. Veluwse Bron biedt meer dan 9.000 m2 aan wellnessfaciliteiten waarbij de  ‘wildobservatiesauna‘, de ‘luisterboek’ sauna en de Kneipp kuurtuin het bijzonderste zijn. Dagelijks is er een uitgebreid aanbod aan opgietingen en klankschaalsessies.

Veluwse Bron

 

5. Wellnessresort Elysium – Entree voor €15,95

Wellnessresort Elysium, bekroond tot ‘Beste Uitje van Zuid-Holland, is gelegen in natuurgebied de Rottermeren. Hier maak je een wellness reis rond de wereld. Dwaal van tropische watervallen naar Arabische sferen in de Turkse Hamam, geniet van het ‘Duizend-en-een-nacht’ binnenzwembad met haar sterrenplafond. De enorme buitentuin laat je beleven alsof je in de Hollandse duinen bent.

Tijd voor wellness, Top 10 Wellnessresorts Nederland

6.Thermen Bussloo – Entree voor €17,95

Thermen Bussloo, twee keer verkozen tot beste wellness Nederland en winnaar van de titel “Beste Uitje van Nederland“. Thermen Bussloo staat bekend om haar vele baden. Naast de whirlpoolbaden is er ook een Hammam en een Osmaans badhuis.  Om je wellness moment te verlengen kan je overnachten in het bijbehorende hotel dat is ingericht in Oosterse sferen.

Thermen Bussloo - Foto: IWR

7. Sauna & Beauty Oase – Avondentree voor €22,80

Het Brabantse Sauna & Beauty Oase in Nederasselt is aangesloten bij de Select Wellness Group.

Sauna & Beauty Oase

8. Thermae 2000 – Afterworkspecial vanaf €34,95

Bij Thermae 2000 kan je ontspannen in het schoonste water van Nederland. Netherland’s Leading Spa Resort, Thermae 2000 biedt 60.000 m2 aan wellness faciliteiten en heeft vier keer de ‘World Travel Awards‘ gewonnen. Bijzonder aan Thermae 2000 is het thermale water.

Wellnessresort Thermae 2000

Ga jij ook het liefste goedkoop naar de sauna?

Print Friendly, PDF & Email

Related Post