Dol op lekker eten en goede wijnen? Mocht je op zoek zijn naar een goed restaurant in St. Anton am Arlberg dan kunnen wij deze aanraden. Ook leuk, omdat er drie restaurants zijn in dit hotel kan je zelfs je eigen menu samenstellen. Waar kan dat nou?

Goed restaurant St. Anton am Arlberg, Arpuria restaurant

Wil jij graag tijdens je verblijf in St. Anton am Arlberg naar een goed restaurant in het dorp? Dan is het goed om te weten dat het Arpuria restaurant, van het gelijknamige Arpuria hotel in St. Anton am Arlberg een goed restaurant heeft. Onlangs is dit wellnesshotel ook toegevoegd aan de exclusieve Hideaway Hotels Collection en de gerenommeerde Leading Spa Resorts.

Vanaf de middag kan je al plaats nemen in de trendy Vita Bar en als je trek hebt in een wijntje dan kan je de ober vragen iets verrassends uit de Kaiserstein-wijnkelder te halen. Of kies voor een wijnproeverij op het terras of in de bar. In de avond is dit goede restaurant in St. Anton am Arlberg de place to be voor culinaire liefhebbers. Je kan kiezen uit maar liefst drie restaurants.

Of je nu een liefhebber bent van traditionele Tiroolse gerechten of meer het type bent voor internationale gerechten, er staat een breed scala aan lekkernijen voor elke fijnproever op het menu. Alle producten worden door de chefs geselecteerd op basis van de hoogste kwaliteit met, bij voorkeur een regionale herkomst.

Stap naar binnen bij restaurant Pura, ga naar de Zenzis Stube als je een fondueliefhebber bent of kies voor het Aziatische fusionrestaurant. De Q-Dinner Club is de ‘Arpuria Dinner Option’, dit geeft je de mogelijkheid om te kiezen uit een combinatie van de drie restaurants en daardoor kan je je eigen menu samenstellen. Hoe leuk is dat?

♥ Ontdek hier alles over dit restaurant en de diverse menu’s.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en/of YouTube.

Ontbijt wellnesshotel Arpuria

Hotel met sauna met uitzicht in St. Anton am Arlberg

Meer tips voor St. Anton am Arlberg in Oostenrijk

Kies jij voor een vakantie in een van de luxe vakantiehuizen van Arpuria, een ‘hidden luxury mountain home’, dan is het natuurlijk goed om te weten wat je allemaal in de omgeving kan doen en zien. Wij hebben al meerdere artikelen geschreven over wat je doen in St. Anton am Arlberg en omgeving. Wat dacht je van:

  1. Maak gebruik van de St. Anton sommerkarte;
  2. Bind de ski’s onder en ga lente skiën in St. Anton am Arlberg;
  3. Tips voor leuke activiteiten in de zomer in St. Anton am Arlberg;
  4. Leuke tips voor de zomervakantie in St. Anton am Arlberg in Oostenrijk;
  5. Bekijk ook deze tips voor de herfstvakantie in St. Anton am Arlberg in Oostenrijk.

Zomer activiteiten St Anton am Arlberg

Ben jij blij met deze tip voor een goed restaurant St. Anton am Arlberg?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email