Ga je op vakantie naar Klobenstein en ben je op zoek naar een goed restaurant in Klobenstein? Stap dan naar binnen bij hotel Tann am Ritten in Klobenstein waar je kan proeven uit de “boskeuken van Barbara”.

Goed restaurant Klobenstein Zuid-Tirol, superfoods uit bos!

Op 1.500 meter hoogte, op een zonnige open plek in het bos, runt de familie Untermarzoner een onvergelijkbaar toevluchtsoord voor well-being en natuur liefhebbers. Om te genieten van de buitenlucht in de natuur. Om te ontspannen. Om nieuwe energie op te doen. En vooral om te proeven van lokale gastronomische Zuid-Tiroolse specialiteiten. Als je op zoek bent naar een gezond en goed restaurant in Klobenstein Zuid-Tirol dan is het tijd om de boskeuken van Barbara te ontdekken.

In chef-kok Barbara haar creatieve natuurkeuken in de Tann maakt ze gebruik van de rijke schatten die de natuur te bieden heeft. Hoe dichter het eten bij de keukendeur, hoe beter, dat is het geheim volgens Barbara. Van het Tann-bos rechtstreeks naar het fornuis, van de tuin naar de schaal, van de naburige boerderij naar de hotelkeuken. Hier wordt gewerkt met lokale specialiteiten, een van de redenen waarom veel reizigers en culinaire liefhebbers naar Zuid-Tirol afreizen.

Ze houdt van oude recepten rechtstreeks uit oma’s voorraadkast, verrijkt met alles wat Moeder Natuur te bieden. Zoals wilde kruiden, bosvruchten, bessen, wortels, zaden en paddenstoelen.

Barbara noemt haar keuken liefdevol haar boskeuken. Ze probeert ook graag creatieve concepten uit die ze verwerkt tot onconventionele delicatessen zoals sparrennaalden, boomscheuten en essentie van bergdennen. Barbara zegt hierover: “Dit zijn waardevolle bronnen van vitamines, natuurlijke superfoods en de fijnste aroma’s uit de natuur”.

Bekijk ook zeker even de video hieronder van Galileo. Het wetenschappelijke tijdschrift Pro7, wierp een blik in de potten, pannen en koekenpannen van Barbara haar boskeuken. Barbara vertelt graag over haar natuurlijke schatten en ze neemt de cameraploeg mee op haar winkeltocht door het Tann-woud.

🍴Bekijk hier meer info over Barbara haar boskeuken;
🍴Ontdek hier onze complete reportage over wellness hotel Tann am Ritten in Klobenstein.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Goed restaurant in Klobenstein Zuid-Tirol

Krijg jij al trek om te proeven van de gezonde boskeuken van Barbara met haar natuurlijke superfoods?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Print Friendly, PDF & Email