Wil jij je winterse vakantie doorbrengen aan de voet van de Wilder Kaiser in Ellmau en genieten van heerlijk eten en goede wijnen bij een goed restaurant in Ellmau? Lees dan snel verder om te zien waar je naar toe moet!

Goed restaurant in Ellmau voor fijnproevers en wijnliefhebbers

De Oostenrijkse familie Künig en het culinaire team staan klaar voor de fijnproevers en wijnliefhebbers om ze te verrassen met de fijnste culinaire gerechten. Ben je op zoek naar een goed restaurant in Ellmau dan moet je bij het luxe hotel Das Kaiserblick in Ellmau zijn.

Uiteraard hoef je geen hotelgast te zijn om de culinaire hoogtepunten van de chefs te gaan proeven. Maar, een aanrader is Das Kaiserblick in Ellmau wel! En als je ook nog een dagje wilt ontspannen tijdens je vakantie in Ellmau neem dan de tijd om de Kaiser Spa in Ellmau te ontdekken zodat je kan nagenieten van je avond vol lekkernijen.

Ben jij een echte wijnliefhebber en weet je zelf ook nog eens veel van wijnen? Dan is een ‘ontmoeting’ met wijn academicus Heribert en chef-kok Armin een must om je vinofiele wensen tegemoet te komen. Of het nu gaat om nationale wijnklassiekers, handgemaakte champagnes van wijnboeren of cultwijnen uit Napa Valley. In dit goede restaurant in Ellmau kan je volop ontdekken en proeven.

Er is een meergangen avondmenu met à-la-cartekeuze in het restaurant waarbij alle gerechten vergezeld worden van uitstekende wijnen uit de goed gevulde wijnkelder en vinotheek.

Wil je thuis na je vakantie nagenieten? Neem dan een paar eet- en drinkbare souvenirs mee uit de eigen delicatessenwinkel. Spek, gedroogde worst, kaas, verschillende soorten zelfgemaakte jam, schnaps en likeur wachten erop om mee naar huis te worden genomen. “Schnapsidee” is de uitvinding van chef-kok Armin, hij laat het spek rijpen in voor hem perfecte omstandigheden samen met exclusieve (schuim-)wijnen. Loopt het water al in je mond?

*Bekijk hier de info over het hotel.
**Alle info over de heerlijke Kaiser Spa in Ellmau.
***Ontdek hier alle wellness vakantie in Oostenrijk tips.
****Check hier alle foto’s van dit hotel met rooftop zwembad.
*****Huur een auto vanaf Innsbruck Airport, zo’n 90 kilometer van het hotel. 

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Goed restaurant in Ellmau

Restaurant Ellmau Wilder Kaiser

Heb jij al zin om culinair te gaan genieten bij dit restaurant in Ellmau?

Print Friendly, PDF & Email