Gault Millau tipt het in 2023 als een van de beste restaurants van Oostenrijk! Dit goede hotel restaurant in Grän is onderdeel van Bergblick Hotel & Spa. Hier kan je sinds kort smullen van de creaties van chefkok Peter Reithmayer.

Goed hotel restaurant in Grän, Oostenrijk

Of je nu op zoek bent naar een hotel met een goed restaurant om in te verblijven tijdens je vakantie of dat je op zoek bent naar een goed restaurant waar je een avond tijdens je reis wilt gaan eten. In het goede hotel restaurant van Bergblick Hotel & Spa is iedereen welkom.

Wel is het aan te raden om een reservering te maken voor het restaurant in Grän in Oostenrijk want dit goede hotel restaurant is door Gault & Millau getipt als een van de beste restaurants van Oostenrijk voor 2023.

Als wij vertalen waarom Gault Millau dit restaurant aanraadt dan zeggen zei: “In dit gastvrije restaurant van het gelijknamige hotel worden authentieke gerechten geserveerd met uitzicht op de bergen. Het vlees komt uit de Alpen, de zalm uit het meer en de appels van de fruitbomen in de omgeving“.

Volgens de Schlemmer Atlas, een van de meest toonaangevende media van de Duitstalige gastronomie scene, behoort Peter Reithmayr tot de top 50 van koks in Oostenrijk. Vanaf nu verwent hij de gasten van het viersterren Bergblick Hotel & Spa in Grän, in het Tannheimer Tal in Oostenrijk.

Na een flinke verbouwing is het wellness hotel met een goed restaurant in Grän ook zeker een verblijf waard. Voor wie van luxe, wellness en culinair genot houdt is dit vijf sterren hotel in Grän de place to be! Daarbij kan je na een gastronomische avond met bijpassende wijnen dan direct naar je hotelkamer. Extra fijn!

*Bekijk hier alle info over het hotel restaurant en de menukaart.
**Hier kan je meer lezen over het Gault & Millau hotel restaurant in Grän in Oostenrijk.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Goed Hotel restaurant in Gran Oostenrijk

Ga jij wel eens dineren in een goed hotel restaurant?

Print Friendly, PDF & Email