Tijdens de meivakantie van 30 april t/m 16 mei staat het Omniversum in Den Haag in het teken van het Globetrotter Filmfestival! Tijdens het festival heb je de mogelijkheid om acht films te bekijken die allemaal in het teken staan van reizen. Wil jij een reis rond de wereld maken? Lees dan snel verder hoe jij kans kan maken op 2 x 2 vrijkaarten.

Globetrotter Filmfestival Omniversum

Globetrotter Filmfestival Omniversum

Ik hou van films en zeker als ze over reizen gaan. Het bijzondere aan het Omniversum is dat je echt het gevoel hebt dat je “in” de film zit. Tijdens het Globetrotter Filmfestival kan je de onderstaande acht films bekijken:

  1. National Parks Adventure
  2. Mysteries of the unseen world
  3. Panda’s the journey home
  4. South Pacific
  5. Dinosaurs
  6. Born to be wild
  7. Dolphins
  8. Under the sea

De film “National ParksAdventure” heb ik onlangs zelf bekeken in het Omniversum? Nieuwsgierig? Bekijk alvast de onderstaande trailer:

Naast het bekijken van een van de films worden er ook meer activiteiten georganiseerd. Zo kun je je Globetrotter-kennis toetsen met een speurquiz, een selfie maken bij de jungle-fotowand en zelfs een masterclass ‘Vloggen op Reis’ volgen van Giel de Winter van Stuk.tv!

Speurquiz
Welke globetrotters ken jij? Hoe goed is jouw topografische kennis? Bij aankoop van een ticket tijdens het festival krijg je een globetrotter speurquiz mee waarmee je goed je reiskennis kan testen. Alle vragen goed? Dan krijg je een mooie prijs mee naar huis, geheel in het thema van wereldreizen.

Masterclass ‘vloggen op reis’ – Giel de Winter, Stuk.tv
De Masterclass ‘Vloggen op Reis’ wordt gegeven door Giel de Winter, bekend als één van de drie presentatoren van Stuk.tv. Giel was ook deelnemer aan de tv-serie Roadtrippers, waarbij hij met een team door Amerika moest reizen en onderweg onmogelijke opdrachten kreeg. Het raarste wat Giel ooit gedaan heeft? “Ik heb eens een tatoeage laten zetten op een niet nader te noemen plek“. Giel is op maandag 2 en maandag 9 mei aanwezig in het Omniversum voor de Masterclass “Vloggen op Reis”. Voor Giel is het de eerste keer dat hij naar het Omniversum gaat en hij vertelde dat hij erg benieuwd is hoe zijn films er straks op grootbeeld uit zien. “Eigenlijk vind ik het geen vloggen wat ik doe, vloggen zie ik als het op een simpele manier maken van content waarbij je constant jezelf filmt.

Ik zie mezelf meer als programmamaker. Wij produceren één item per week maar zijn daar wel vijf dagen mee bezig. We hebben professionele filmapparatuur en zetten soms zelfs drones in. De kracht van Stuk TV is dat de kijker bepaald wat wij gaan doen. In principe sta ik overal voor open en wil ik alles proberen maar ik ga niet naakt ergens rondrennen“. Tijdens de Masterclass zal Giel in een uur tijd alle bezoekers meer leren over het filmen op reis en over online video. De tip voor jullie? Wees uniek in het maken van video content. Eten, drinken en slapen doen we allemaal, zorg dat jij iets anders laat zien in je video’s of het op een andere manier filmt zodat je je onderscheidt van de rest.

Wil jij naar het Globetrotter Filmfestival?

In samenwerking met het Omniversum mag ik vier vrijkaarten voor het Globetrotter Filmfestival verloten. Ben jij een echte globetrotter, filmliefhebber en wil jij kans maken op de tickets? Like mijn facebookpagina “Travel around with me“, deel het bericht en maak kans op vrijkaarten.

Wil jij naar het Globetrotter Filmfestival?

Print Friendly, PDF & Email