De feestdagen komen er weer aan en dat betekent dat jij weer je hersens mag laten kraken om een uniek cadeau te verzinnen. Hoe leuk is het om een reisliefhebber een gepersonaliseerd reis cadeau te geven?

Cadeau tip, gepersonaliseerd reis cadeau

Iemand een cadeau geven is leuk. Maar nog leuker is het om echt iets te geven wat bij diegene past. Een gepersonaliseerd reis cadeau bijvoorbeeld. Is jouw vriendin of vriend een reisliefhebber en past daar een speciale quote bij? Of heeft die persoon altijd steun aan een bepaalde uitdrukking. Verras diegene met een gepersonaliseerd cadeau. Ik deel 5 leuke reis cadeau tips ter inspiratie.

1 Persoonlijke “De weet je nog, toen…” mok

Deze persoonlijke mok is zo tof. Je kan er namelijk een aantal herinneringen op plaatsen. Ik heb de laatste jaren ontzettend veel gereisd met vriendin en collega reisliefhebber Denise en wij hebben zoveel toffe reis memoires. Laatst hadden wij het er nog over dat wij al onze reis herinneringen eens moeten gaan opschrijven. Hoe leuk is het als ik haar verras met deze persoonlijke mok. Dan kan ze elke dag thee drinken en even denken aan al onze reis momenten.

Gepersonaliseerd reis cadeau

2 Personaliseerbare deurmat

Hoe leuk is het als je voor de deur staat bij je vriend of vriendin en daar wordt al een beetje duidelijk wie diegene is. De voordeur is tenslotte het eerste waar je komt als je bij iemand op bezoek gaat. Voor €39,95 bestel jij dit mooie cadeau. Nadeel, er kunnen maximaal 15 tekens op de deurmat. Dus een “Travel around with me” deurmat lukt niet.

Reiscadeau

 

3 Gepersonaliseerd sleutelbord

Een beetje old school is het wel maar het idee van het sleutelbord vind ik wel leuk. Ik ben namelijk regelmatig mijn sleutels kwijt dus is het wel zo fijn dat die op één plek bij elkaar hangen. Een sleutelbord kan hier ideaal voor zijn. Met de tekst “reis je mee” is die helemaal leuk. Reis je mee in de auto, of op de fiets…

Reis cadeau

4 Poster met je favoriete travelquote

Ik hou van quotes en zeker als ze reis gerelateerd zijn. Ik heb niet voor niets mijn Travel around with me “Over mij” pagina geschreven aan de hand van quotes. Enkele van mijn favorieten zijn:

  • “Once a year go some place you’ve never been before” – Dalai Lama –
  • “Tourists don’t know where they have been, travellers don’t know where they are going”
  • “Don’t collect things, but moments”
  • “The world is a book and those who do not travel just read one page” – St. Augustine –
  • “People travel their city, I travel the world”
  • “Travel is the only thing you buy, that makes you richer”
  • “Home is where my passport is”
  • “Leaving for a new destination, feels like coming home”

Hoe mooi is het dan om één van die travelquotes op een poster te laten afdrukken?

5 Gepersonaliseerd notitieboek

We leven in een digitale wereld maar ondanks dat zijn er net als ik nog genoeg mensen die het fijn vinden om het een en ander op te schrijven. Hoe tof is het dan om je eigen gepersonaliseerde notitieboek te hebben? Met 80 bladzijden kan de ontvanger volop reisideeën opschrijven.

Reis cadeau

 

Wat vind jij van deze gepersonaliseerde reis cadeaus?

 

Print Friendly, PDF & Email