Genieten van een ontspannen vakantie en culinaire gerechten? Kies dan voor een verblijf in bijvoorbeeld een Gault & Millau hotel restaurant in Grän in Oostenrijk. Bij Bergblick Hotel & Spa kan je volop genieten van de goede dingen in het leven.

Gault & Millau hotel restaurant in Grän 

Volgens de Schlemmer Atlas, een van de meest toonaangevende media van de Duitstalige gastronomie scene, behoort Peter Reithmayr tot de top 50 van koks in Oostenrijk. Vanaf nu verwent hij de gasten van het viersterren Bergblick Hotel & Spa in Grän, in het Tannheimer Tal in Oostenrijk.

De naam van Peter Reithmayr dook de laatste jaren overal op waar koksmutsjes van Gault&Millau werden toegekend en waar de grote namen van de sterrenkeuken waren vertegenwoordigd.

Zijn pad voerde hem van zijn leertijd in hotel Gut Brandlhof in Saalfelden via Fuschl naar Davos en van Dublin naar Wenen. Tijdens zijn internationale loopbaan was hij kok in goede restaurants in San Diego en Duitsland, en gedurende een seizoen ook op een cruiseschip.

Tot voor kort stond Reithmayr aan het fornuis van restaurant Aqarium in Geinberg in Opper-Oostenrijk. Dankzij zijn veelzijdige kookkunsten werd het restaurant de laatste tien jaar telkens weer bekroond met twee koksmutsjes van Gault&Millau.

Vanaf nu is deze succesvolle kok aan het werk in het wellness hotel Bergblick in het Tannheimer Tal. Als executive chef zal hij de gasten van het fijnproeversrestaurant Grunstube gaan verwennen. Peter Reithmayr staat bekend om zijn internationale inspiratie bij regionale en seizoensgebonden gerechten, die hij op een moderne en artistieke manier op de borden tovert.

Zijn creaties bevatten altijd zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, die hij vaak samen met de plaatselijke producenten uitkiest. Op die manier kan hij de hoogste kwaliteit en de beste lokale smaakervaringen garanderen.

Restaurant Grunstube in hotel Bergblick heeft zeven tafels en is geopend van donderdag tot zaterdag. “Ik wil dat elke gast het perfecte bord krijgt“, is de filosofie van de nieuwe keukenchef in hotel Bergblick.

Voor de fijnproevers is er vanaf nu tot 4 november 2023 een speciaal arrangement te reserveren; “GourmetZeit”. Neem rechtsreeks contact op met Hotel Bergblick & Spa om het onderstaande arrangement te reserveren:

  1. Twee overnachtingen (aankomst mogelijk op woensdag en donderdag)
  2. 2 x ontbijtbuffet, 4-gangen avondmenu op woensdag
  3. Exclusief 7-gangen gastronomisch avondmenu in de “Grunstube” op donderdag
  4. Toegang tot de Bergblick-spa, alle andere inbegrepen Bergblick-services.
  5. Prijs per persoon vanaf €460,- (evt. plus weekendtoeslag)

*Ontdek hier meer over Bergblick Hotel & Spa.
**Bekijk hier alle info over het hotel restaurant en de menukaart

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Goed Hotel restaurant in Gran Oostenrijk

Loopt het water je al in de mond van dit
Gault & Millau hotel restaurant in Grän in Oostenrijk?

Print Friendly, PDF & Email