Momenteel maak ik samen met een vriendin een roadtrip door Noord Italië voor een fotoreportage van  campings in Italië voor Roan Campingvakanties en Go4Camp om alle campings, waar zij gevestigd zijn, te fotograferen aan het Lago Maggiore en aan het Gardameer.

Fotoreportage campings Italië Roan

Vorig jaar heb ik bijna acht maanden in het buitenland gewerkt als beheerder voor een Nederlandse reisorganisatie op een camping. Ik begon aan de Adriatische kust en eindigde in Toscane. De laatste vier maanden werkte ik voor Roan Camping Holidays, onderdeel van de European Camping Group.

Het werk beviel mij uitstekend en tijdens mijn seizoenswerk kon ik ook mijn passie voor fotografie gebruiken. Ik fotografeerde de accommodaties en de inrichting van de lodgetenten op camping Park Albatros. Deze foto’s zijn dit jaar ook verschenen in de brochure en dat kan je zien via, ‘Brochure Roan Camping Holidays’.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Fotoreis naar Lago Maggiore en Gardameer

Dit jaar ben ik niet als beheerder aan het werk, maar ben ik gevraagd om een tour te maken langs alle campings als fotograaf. Van Lago Maggiore tot aan een rondje Gardameer leg ik vast hoe de campings eruit zien en hoe de accommodaties liggen.

*Bekijk alle Roan campings aan Lago Maggiore en Roan campings aan Gardameer.

Fotografie Camping Eden Gardameer

Straks kan je op de website van Roan Camping Holidays en van Go4Camp 360 graden panorama foto’s zien zodat klanten een goed beeld hebben van de ligging van de accommodaties.

Ik fotografeer ook de faciliteiten van de camping en ik maak een fotoreportage om het verhaal achter Roan Camping Holidays en Go4Camp te vertellen. Van de incheck tot aan de uitcheck en alles wat daarbij komt kijken. Daarnaast doe ik ook foto shoots met kinderen.

Het is een ontzettend leuke en uitdagende opdracht om te doen en ik vind het heerlijk om weer terug te zijn in Italië en zoveel collega’s te zien. Uitdagend zijn vooral de shoots met de kinderen, want om ervoor te zorgen dat beiden lachen en de ogen open hebben is een hele klus. Ik ben dan ook super blij dat mijn vriendin Eyleen mee is om te ondersteunen bij alle werkzaamheden. Daarnaast is het ook gewoon gezellig, zeker als we samen in een golfcar over de camping touren en hele capriolen moeten uithalen om alle accommodaties op de gevoelige plaat vast te leggen. Denk hierbij aan accommodaties met frontaal zeezicht die op een heuvel zijn gelegen. Soms hang ik ergens tussen de struiken en de afgrond.

Met de golfcar op Camping Eden

Ik heb al een hele reeks campings gedaan en de komende week ga ik bij alle campings langs aan de oostkant van het Gardameer. Daarna is het tijd om alles uit te werken. Ik ben benieuwd hoe het eindresultaat eruit gaat zien in de brochure en op de website.

Wat vind jij van deze fotoreportage campings Italië Roan?

Print Friendly, PDF & Email