Gisteravond was het dan zover, de Scheveningse Glow-Run werd voor de tweede maal georganiseerd door A-Way Events & Wellness. Zodra ik de boulevard opliep kon ik in de verte al de muziek van de DJ’s horen en hoe dichterbij we kwamen, hoe meer zin we kregen in dit unieke event. Een hardloper ben ik niet, daarvoor had ik vriendin Sofia ingeschakeld, maar ik hou wel van speciale events en voor een feestje sta ik altijd klaar.

Glow-Run Scheveningen Beachstadium

Dit jaar was de tweede editie van de Glow-Run Scheveningen en afgelopen week konden 2 lezers van mijn blog 2 kaarten winnnen voor het event. Check voor meer info over het event mijn blog “Glow and run the night A-Way @ Glow Run Scheveningen 15 mei“.

Fotoreport: Glow-Run Scheveningen Beachstadium

Fotoreport: Glow-Run Scheveningen Beachstadium

Glow-Run Scheveningen in Beachstadium Scheveningen

Het Beachstadium Scheveningen werd spectaculair geopend tijdens de Glow-Run Scheveningen. Met 900 inschrijvingen was de deelname dit jaar helaas de helft minder dan vorig jaar. Nadat iedereen zich binnen had omgekleed was het tijd voor de warming up in het Beachstadium. Om klokslag 22.00 uur begon de crew met het spuiten van enorme ladingen Glow-verf. Ik had Frans Janse van AD Haagsche editie gevraagd een paar overzichtsfoto’s te maken die ik kon gebruiken zodat ik zelf midden in het publiek kon gaan staan om te filmen en ervaren wat het is.

Fotoreport: Glow-Run Scheveningen Beachstadium

Enorme flatsen blauwe, gele, oranje en groene verf vlogen door het Beachstadium. Met een gelukkig niet te harde klets waren we binnen no time veranderd in wandelende kleurenpalletten. Enig nadeel, de verf was super koud en daar hielp de stevige wind op het strand ook niet aan mee.

Glow-Run paint

Verkleumd keken we toe hoe 900 sportievelingen de 5 kilometer begonnen te rennen van het Beachstadium naar de Pier en terug. Sofia; “Woww, wat een uniek event en zo gaaf om deze run te lopen. Langs de vloedlijn was prima te doen maar de stukken door het mulle zand waren wel zwaar, maar wat een ervaring. Volgend jaar ben ik er weer bij“.

Glow-Run Scheveningen

Fotoreport: Glow-Run Scheveningen Beachstadium

Black Light Afterparty in Beachstadium Scheveningen

De DJ’s zorgde in de tent voor een spetterende afterparty waarbij iedereen oplichtte.

Fotoreport: Glow-Run Scheveningen Beachstadium

Black light afterparty

We konden zelfs nog genieten van een spetterend “break-dance” optreden. De breakdancer gaf de show op de net nieuw gelanceerde glow schoenen van Celestial Footwear. Drie Haagse vrienden hebben dit concept naar Nederland gehaald. Eén van de drie werkt in een bar en zag een paar kids met lichtgevende schoenen en dacht daar moet ik wat mee doen. Ik moest gelijk denken aan vroeger toen ik van die gympen hen had met lichtjes in mijn hak. Daar was ik zo blij mee;).

Ik kan er veel over vertellen maar eigenlijk moet je gewoon de beelden kijken, wat een belevenis! Volgend jaar ben ik er zeker weer bij! Kijk je mee naar de video?

Heb jij meegedaan aan de Glow Run Scheveningen of zou je dat willen doen?

Print Friendly, PDF & Email