In 2013 werkte ik 5 maanden voor Roan Camping Holidays op Park Albatros in San Vicenzo – Toscane.  Toen heb ik voor de brochure van 2014 een foto’s gemaakt van het interieur van de Woody lodgetenten waarvan er twee zijn gepubliceerd. Deze foto’s staan in de brochure van 2014 en op de website van Roan Campingvakanties. Mijn gepubliceerde foto’s kan je bekijken in mijn blog; “Fotografie in de brochure van Roan Camping Holidays“.

Fotografie brochure 2015 – Roan Camping Holidays

In 2014 heb ik geen camping gerund als beheerder maar ben ik in twee weken van het Lago Maggiore naar het Gardameer gereisd om daar alle 18 campings waarop Roan Camping Holidays en Go4Camp staat te fotograferen.

In de brochure van 2015 zijn op 8 pagina’s foto’s van mijn hand verschenen. De foto’s laten de service zien van de medewerkers tijdens de incheckprocedure, het helpen van kinderen op een gratis Roan fiets, overall foto’s van de accommodaties en van de campings zelf. Hieronder kan je de 8 pagina’s bekijken…

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ben jij wel eens met Roan Camping Holidays op vakantie geweest? 

Print Friendly, PDF & Email