In 2013 werkte ik 5 maanden voor Roan Camping Holidays op Park Albatros in San Vicenzo – Toscane.  Toen heb ik voor de brochure van 2014 een foto’s gemaakt van het interieur van de Woody lodgetenten waarvan er twee zijn gepubliceerd. Deze foto’s staan in de brochure van 2014 en op de website van Roan Campingvakanties. Mijn gepubliceerde foto’s kan je bekijken in mijn blog; “Fotografie in de brochure van Roan Camping Holidays“.

Fotografie brochure 2015 – Roan Camping Holidays

In 2014 heb ik geen camping gerund als beheerder maar ben ik in twee weken van het Lago Maggiore naar het Gardameer gereisd om daar alle 18 campings waarop Roan Camping Holidays en Go4Camp staat te fotograferen.

In de brochure van 2015 zijn op 8 pagina’s foto’s van mijn hand verschenen. De foto’s laten de service zien van de medewerkers tijdens de incheckprocedure, het helpen van kinderen op een gratis Roan fiets, overall foto’s van de accommodaties en van de campings zelf. Hieronder kan je de 8 pagina’s bekijken…

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Ben jij wel eens met Roan Camping Holidays op vakantie geweest? 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Print Friendly, PDF & Email