Voor Roan Camping Holidays mocht ik de fotografie voor de brochure van Roan Camping Holidays doen. In 2013 heb ik foto’s gemaakt van het interieur van de Woody Lodgetenten op Camping Park Albatros in Italië. Deze foto’s staan in de brochure van 2014 en op de website van Roan Campingvakanties.

Fotografie in de brochure van Roan 

In 2013 heb ik acht maanden voor Roan Campingvakanties gewerkt op twee verschillende campings in Italië. Ik heb eerst drie weken gewerkt op camping Orbetello en daarna ben ik verhuisd naar camping Albatros in Piombino. Gezien ik op de camping woonde en werkte had ik alle tijd om foto’s te maken die later ook in de reisbrochure zijn verschenen.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Tips voor Roan Campings in Italië

Ga jij graag kamperen in Italië? Dan kan ik je een verblijf bij Roan Campingvakanties of Go4Camp zeker aanraden! Bekijk mijn persoonlijk tips voor mooie glampings in Italië en fijne campings in Italië hieronder.

 

Roan – Brochure – 2015

Wat vind jij van de fotografie voor de brochure van Roan Camping Holidays?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Print Friendly, PDF & Email