Als ik ergens gek op ben dan is het om overal ter wereld de zonsondergangen te bekijken en vooral ook vast te leggen met mijn camera. Uren kan ik kijken als het zakken van de zon zijn intrede doet en ik verbaas mij er altijd weer over hoe snel de zon op het laatste moment verdwijnt.

Sunset Celebrations

Wat ik helemaal gaaf vind zijn de zogenoemde ‘sunset celebrations’. De bekendste Sunset Celebration is misschien wel die op Key West, bij Florida. Hier is een heel festival omheen met artiesten, kunstmarkt en diverse kraampjes dat vanaf twee uur voor zonsondergang begint. Maar ook op andere bestemmingen ter wereld komen zonsondergang liefhebbers samen om de zon te zien zakken achter de horizon waarna een luid applaus volgt. Ik maakt dat ook al mee op het Griekse eiland Santorini.

Mijn mooiste zonsondergangen

De ene keer is het een perfect rood gekleurde bal en de andere keer gloeit de lucht in die rode en oranje kleuren, soms blijft de zon fel geel. Kijk je mee naar mijn mooiste zonsondergangen?

Tenerife, Playa de las Americas

Fotoblog: Mijn mooiste zonsondergangen

Zonsondergang op het Griekse eiland Rhodos

Fotoblog: Mijn mooiste zonsondergangen

Pipa, Brazilië

Fotoblog: Mijn mooiste zonsondergangen

Oostende, België

Fotoblog: Mijn mooiste zonsondergangen

Santorini, Griekenland

Fotoblog: Mijn mooiste zonsondergangen

Orbetello, Italië

Fotoblog: Mijn mooiste zonsondergangen

Athene, Griekenland

Fotoblog: Zonsondergang Athene

Algarve, Portugal

Fotoblog: Mijn mooiste zonsondergangen

Gardameer, Italië

Fotoblog: Mijn mooiste zonsondergangen

Sousse, Tunesië

Fotoblog: Mijn mooiste zonsondergangen

Waar zag jij de mooiste zonsondergang?

© Alle foto´s zijn eigendom van Henriëtte Bokslag en mogen niet zonder toestemming gebruikt worden.

Print Friendly, PDF & Email