Elke zondag verras ik jullie met weer een nieuw fotoblog. Deze keer pak ik het even anders aan, ik laat jullie graag zien wat je allemaal met je foto’s kan doen.

Foto inspiratie

Je mooiste foto’s laten afdrukken en in een album doen, online fotoboeken maken, een foto uitvergroten en op canvas laten drukken, mokken met je favoriete foto erop of maak persoonlijke bierviltjes voor tijdens een feestje. Je kan het zo gek niet bedenken of je kan ergens je foto op laten drukken.

Foto op Forex

Een mooie foto voor aan de wand. Het is dat ik nog geen eigen plekje heb maar anders had ik allang een paar van mijn mooiste foto’s laten uitvergroten voor een herinnering aan de muur. Nu heb ik ervoor gekozen om een speciaal moment met één van mijn beste vriendinnen te laten uitvergroten. Onlangs bracht ik een bezoek aan haar in het Engelse Lake District en beleefde we een spectaculaire rit te paard. Tussen kerst en oud en nieuw is ze weer in Nederland en ik dacht dan heb ik een leuk cadeau voor haar. Nu maar hopen dat ze dit blog nog even niet leest.

Fotoblog: Inspiratie voor je mooiste foto's

Forex is een geschuimde kunststofplaat, licht van gewicht maar toch erg stevig. Ideaal dus om aan haar mee terug te geven naar huis want die moet een vliegreis wel overleven en neemt dus niet veel gewicht in. Ik heb gekozen voor de afmeting 60 x 30.

Fotoblog: Inspiratie voor je mooiste foto's

Verjaardagskalender

Facebook is ideaal om mij op de hoogte te houden van alle verjaardagen van mijn vrienden en familie. Maar eigenlijk ben ik zelf nog steeds fan van een ouderwetse verjaardagskalender op het toilet. Dat hadden wij vroeger thuis ook altijd en wat is er leuker dan er nu zelf een te maken met mijn mooiste reisfoto’s? Ik ben aan de slag gegaan en koos voor elke maand 1 mooie foto zodat ik de tijd die ik in het kleinste kamertje doorbreng kan terugdenken aan mijn mooiste reismomenten. Benieuwd welke foto’s ik selecteerde per maand? Bekijk ze hieronder.

Fotoblog: Inspiratie voor je mooiste foto's          Fotoblog: Inspiratie voor je mooiste foto's

Fotoblog: Inspiratie voor je mooiste foto's          Fotoblog: Inspiratie voor je mooiste foto's

Fotoblog: Inspiratie voor je mooiste foto's          Fotoblog: Inspiratie voor je mooiste foto's

Fotoblog: Inspiratie voor je mooiste foto's          Fotoblog: Inspiratie voor je mooiste foto's

Fotoblog: Inspiratie voor je mooiste foto's          Fotoblog: Inspiratie voor je mooiste foto's

Fotoblog: Inspiratie voor je mooiste foto's          Fotoblog: Inspiratie voor je mooiste foto's

Via de link naar de verjaardagskalenders zie je 4 ontwerpen waar je uit kan kiezen. Klink één van de 4 aan en kies je gewenste formaat, (A3, A4 of A5) en kies daarna voor de normale of luxe uitvoering. Vervolgens kan je via het pop-up scherm je foto’s uploaden.

Fotoblog: Inspiratie voor je mooiste foto's

Fotoblog: Inspiratie voor je mooiste foto's

Er zitten een paar bewerkingsmogelijkheden in het systeem dus als je wilt kan je tekst toevoegen en je kan het kader veranderen waardoor sommige foto’s net iets mooier uitkomen. Mijn verjaardagskalender ziet er uiteindelijk zo uit, in december denk ik terug aan de Franse sneeuw;

Fotoblog: Inspiratie voor je mooiste foto's          Fotoblog: Inspiratie voor je mooiste foto's

Wat doe jij met jouw mooiste foto’s?n.

Print Friendly, PDF & Email