Zin in een weekend Scheveningen? Er is nu ook een Fletcher hotel in Scheveningen, een straat achter het strand middenin het bruisende gedeelte van Scheveningen.

Fletcher hotel in Scheveningen

Er is weer een nieuw hotel in mijn dorp! Nog een paar dagen en dan is het zover, dan is er ook een 4* Fletcher Hotel in Scheveningen. Op 11 december aanstaande wordt het nieuwe Fletcher hotel in de badplaats geopend.

Het hotel is gevestigd in het voormalige kantoorpand North Sea Building. Dat betekent dat je naast het Holland Casino verblijft, vlakbij de Pathé bioscoop en schuin tegenover het beroemde Kurhaus hotel. Vanaf het hotel is het een straat oversteken en dan sta je op de boulevard van Scheveningen, nog geen 100 meter lopen dus!

Uiteraard is ook op Scheveningen alle horeca nog gesloten maar je kan uiteraard aanschuiven voor een diner in het op de 3e verdieping gelegen Fletcher Hotel-Restaurant Scheveningen, Marina Lounge.

Rob Hermans – CEO Fletcher Hotels, “Het hotel beschikt over 116 comfortabele hotelkamers, waarvan 10 royale suites met uitzicht op het strand, 2 mindervalide kamers en een luxe restaurant. De perfecte locatie voor heerlijke overnachtingen aan de kust”.

*Reserveer nu een overnachting bij Fletcher Scheveningen.

**Handig, bekijk hier de goedkoop parkeren tips in Scheveningen

***Bekijk hier alle reistips voor Scheveningen en tips voor Den Haag!

Openingsactie, ga Proefslapen!

Heb jij altijd al eens als eerste gast in een splinternieuw hotel willen slapen? Maak dan gebruik van de Fletcher Hotel Scheveningen openingsactie!

  • Tussen 11 en 17 december 2020 proefslapen
  • Voor slechts 30 euro per persoon, inclusief een gratis Fletcher slaapmasker
    *want de gordijnen ontbreken nog in het hotel, uiteraard kan men niet van buiten naar binnen kijken.

Fletcher hotel in Scheveningen

Meer Fletcher Hotel tips!

Ik deel deze reistips voor Scheveningen graag met jullie omdat ik in Scheveningen woon! Daarnaast geef ik op WellnessSpots, hét online wellness magazine, vele wellness tips. Ken je BLUE Wellness by Fletcher hotels al? BLUE Wellness is de naam van de wellnessresorts die zijn gevestigd in een Fletcher Hotel! Zo kan je na een dagje wellness blijven overnachten in het Fletcher Hotels.

Leuk om te weten is bijvoorbeeld dat BLUE Wellness in Leiden de hoogstgelegen sauna in Nederland is.

BLUE Wellness in Leiden

Print Friendly, PDF & Email