Als Fjällräven fan heb ik de afgelopen jaren al veel tips en reviews van de Fjällräven collectie gedeeld. Deze keer laat ik je graag kennismaken met de Fjällräven lente- en zomercollectie zodat je fris het nieuwe seizoen in kan met goede outdoor kleding.

Fris nieuw seizoen met Fjällräven lente- en zomercollectie

De nieuwe Fjällräven lente- en zomercollectie is uit en dat betekent dat je weer volop inspiratie kan opdoen voor nieuwe outdoor kleding voor dit seizoen. Zo is er onder andere een nieuwe Abisko lente- en zomercollectie. Deze lijn bestaat uit lichte, ventilerende en sneldrogende kleding met natuurlijk het onmisbare duurzame karakter van Fjällräven. Ben jij al een Fjällräven fan dan ken je het materiaal G-1000 Lite en G-1000 Original al. Een van de nieuwste ontwikkelingen is G-1000 Air Stretch.

De lente deed dit jaar al vroeg zijn intrede en zo kon ik al snel mijn nieuwe items van de Fjällräven lente- en zomercollectie dragen tijdens mijn reis naar Duitsland. Ik werk al jaren graag samen met het Zweedse merk Fjällräven en ik draag dan ook met veel plezier mijn nieuwe rode Stina Jacket en het Abisko Trail Fleece vest. Lees snel verder om alles te weten te komen over deze nieuwe kleding uit de Fjällräven lente- en zomercollectie.

*Ontdek hier mijn complete review Fjällraven collectie.
**Bekijk de Fjällräven collectie bij Bever en bekijk hier de Fjällraven collectie bij De Bijenkorf.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Fjällräven lente- en zomercollectie

G-1000 Air Stretch in Abisko Trail Fleece vest

Fjällräven is constant in ontwikkeling en altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden die ze kunnen toepassen in de kledinglijnen. Een van de nieuwe ontwikkelingen is G-1000 Air Stretch. Het is een mechanische stretchstof van hoge kwaliteit en de nieuwste toevoeging aan Fjällrävens lente- en zomercollectie op basis van het originele outdoormateriaal G-1000.

Zoals de naam al prijsgeeft zit de functionaliteit van de G-1000 Air Stretch hem vooral in het draagcomfort. Het is fijn als outdoor kleding licht en luchtig is en je je er onbelemmerd in kan bewegen. De stof is gemaakt van biologisch katoen en deels gerecycled polyester en net als alle andere Fjällräven kleding van G-1000 is het duurzaam.

Ik koos voor het zwarte Abisko Trail Fleece vest en kan je uit eigen ervaring vertellen dat het een heel licht vest is dat je zeer klein kan oprollen. Ideaal als je met alleen handbagage reist. Het is niet alleen een ideaal vest om lekker in te gaan wandelen of fietsen maar het is nog modieus ook zodat je het voor verschillende doeleinden kan dragen tijdens je reizen.

*Bekijk hier het Fjällräven Abisko Trail Fleece vest bij Bever.

Collectie Fjällräven

Praktisch outdoor jack met capuchon

Vrolijk de zomer in met dit Stina Jacket W in de kleur Raspberry Red. Ben jij op zoek naar een fijn en praktisch outdoor jack met capuchon dat tegen wind bestand is? Dan is het Stina Jacket W van Fjällräven de overweging waard. Het outdoor jack is comfortabel en gemaakt van het bekende G-1000 Lite met G-1000 Original op de schouders zodat het jack slijtvaster is en duurzamer omdat het langer meegaat.

Aan het jack zit een vaste capuchon die goed aansluit rond het gezicht maar niet je zicht belemmerd als je je even omdraait. Het jack heeft aan de zijkanten twee grote steekzakken met ritssluiting. De ritssluiting van de jas zelf kan ook aan de onderkant worden open geritst, ideaal als je bijvoorbeeld gaat fietsen of paardrijden. Enig nadeel is wellicht dat het jack niet waterdicht is uit zichzelf maar dat je het eerst nog moet behandelen met Greenland Wax om het jack beter waterafstotend te maken.

Net als het zwarte Abisko Trail Fleece vest is ook het Stina Jacket een lichtgewicht kledingstuk. Je kan het heel klein oprollen zodat je jack zonder kreuken op je reisbestemming aankomt en het makkelijk is mee te nemen als je alleen met handbagage zou reizen.

*Bekijk hier het Fjällräven Stina Jacket bij Bever.

Fjällräven lente- en zomercollectie

Wat vind jij van deze Fjällräven lente- en zomercollectie?

*Ik werk samen met Fjällräven. Dat betekent dat ik regelmatig producten ontvang voor een review. Mijn reviews zijn altijd eerlijk en persoonlijk door mij geschreven. Ik review alleen producten van merken die ik zelf heb uitgekozen omdat ik het belangrijk vind dat het product bij mij en mijn wensen past. Zijn er nadelen? Ook dan vermeld ik het. Ik ben geen ambassadeur van Fjällräven en ik draag ook andere merken. Door de samenwerking aan te gaan met diverse merken ben ik in staat om deze informatie gratis aan de lezer aan te bieden. Wil je hier meer over weten? bekijk dan ook mijn Privacy & Disclaimer pagina.

Print Friendly, PDF & Email