Ben jij een grote fietsliefhebber en wil je graag een actieve fietsvakantie beleven in Oostenrijk? Ontdek dan mijn tips voor fietsen in Ischgl in het Paznauntal in Oostenrijk en ontdek Bikearena Silvretta. Tijdens je fietsvakantie in Ischgl kan je verblijven in het fietsvriendelijke hotel Trofana Royal in Ischgl.

Fietsen in Ischgl in Paznauntal, Oostenrijk

Een zomervakantie in het Paznauntal in Oostenrijk is een ideale bestemming voor fietsliefhebbers en mensen die graag genieten van een actieve vakantie in de bergen. Het Paznauntal ligt in het zuidwesten van Tirol en omvat de dorpen Ischgl, Galtür, Kappl en See.

Je vind er meer dan 1100 kilometer aan fietsroutes en dat maakt het een van de beste bestemmingen voor een fietsvakantie in Oostenrijk. Je vind er ontspannen fietstroutes in de Silvretta Arena, je kan er in totaal 752 kilometer aan MTB-fietsroutes vinden en het is ook nog eens de hoogst gelegen e-bike regio in Europa.

Een fietsvriendelijk hotel van waaruit je alle mogelijkheden voor fietsen in Ischgl in het Paznauntal in Oostenrijk kan ontdekken is het 5* Hotel Trofana Royal in Ischgl. Een sportief luxeresort waarbij fietsliefhebber en hotelmanager Alexander von der Thannen, jouw deskundig contactpersoon is tijdens je verblijf. Wedden dat hij alle routes kent die van het hotel naar de bergen lopen? De persoonlijke tips voor fietsen in Ischgl van Alexander zijn:

  1. Maak een fiets rondrit: “Oberpaznauner”;
  2. Fiets het dalcircuit van Ischgl naar Galtür;
  3. Stap op en ga naar Samnaun voor de Smokkelaarstour;
  4. Volg de 9 etappes van meer dan 120 kilometer via de “Paznauner Höhenweg”.

Na een fietstocht in het Paznauntal kan je jezelf verwennen met een bezoek aan de Royal Spa waar je je úren kan vermaken. Er is maar liefst 2.500 m2 aan ruimte waar alles om well-being draait. En die welverdiende sportmassage heb je natuurlijk ook verdiend zodat je de volgende dag weer fris op de fiets kan stappen.

Uiteraard krijg je ook flinke trek van het fietsen in Ischgl in het Paznauntal in Oostenrijk. Ook daarvoor zit je goed bij de restaurants van Trofana Royal. In totaal hebben de Trofana restaurants maar liefst 7 koksmutsen van Gault & Millau in de wacht gesleept. Alsof dat nog niet genoeg is, een van de restaurants heeft ook een felbegeerde Michelin ster! De top chef Martin Sieberer kookt de sterren van de hemel op het hoogste niveau voor fijnproevers in het enige 5* hotel in Ischgl.

Heb ik jouw al enthousiast mogen maken voor een fietsvakantie in het Paznauntal? Wij hebben de voordelen van fietsen in Ischgl in de Bikearena Silvretta nog even voor je op een rij gezet:

  1. 752 kilometer aan MTB-routes;
  2. 1100 kilometer aan fietsroutes;
  3. 20 singletrails en freeride routes;
  4. 6 fietsenwinkels & 2 professionele fietsacademies;
  5. De mountainbike-arena Silvretta is de hoogst gelegen e-bike regio in Europa;
  6. Fietspaden en fietsroutes op een hoogte van 1.300 tot 2.900 meter boven zeeniveau.

*Ontdek alles over de goede Trofana restaurants;
*Droom weg naar de Trofana Royal Spa van 2500 m2;
*In de lente naar Ischgl? Dit zijn dé lente events in Ischgl;
*Bekijk de prijzen voor Hotel Trofana Royal via Booking of via Trivago;
*Dit kan je allemaal beleven in de zomer in het Paznauntal in Oostenrijk.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Zou jij ook wel eens op fietsvakantie naar Ischgl willen in de zomer?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email