Ontdek Den Haag op die leuke groen gele stadsfiets! Een echte Haagsche fiets huren in Den Haag doe je bij de Haagsche stadsfiets, het vroeger als Du Nord Rijwielen bekende fietsverhuurbedrijf.

Échte Haagsche fiets huren in Den Haag Centrum

Wil je Den Haag op de fiets ontdekken? Dan moet je een echte Haagsche fiets huren in Den Haag! Groen- en geel zijn dé kleuren van Den Haag, wel zo leuk om op deze fiets de stad te ontdekken. En je support er ook nog lokale ondernemers mee!

Wil je een fiets huren vanaf Den Haag Centraal Station? Ik raad je aan om dan toch te overwegen tram 9 te pakken naar de Bierkade om daar een fiets te huren om Den Haag te ontdekken. Je kan er ook naar toe lopen in nog geen 10 minuten. Het voordeel is dat je deze huurfiets ook weer kan inleveren in Scheveningen. Wil je een e-bike huren in Den Haag of een elektrische fiets huren in Den Haag? Ook dat kan bij Fietsverhuur Zuid Holland, bekend van de Haagsche Stadsfiets. De 3 meest verhuurde fietssoorten zijn:

  1. Groen-gele Haagsche stadsfiets;
  2. Elektrische fiets met handremmen;
  3. Groen-gele Haagsche stadsfiets met terugtraprem.

Locatie: Fietsverhuur Den Haag Centrum 
Bierkade 18b • 2512 AB Den Haag • 070-3554060.

Locatie: Fietsverhuur Scheveningen
Keizerstraat 27 • 2584 BA Den Haag • 070-3554060.

*Maak hier direct een reservering om te gaan fietsen in Den Haag!
**Check hier gelijk de fietsverhuur voorwaarden

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Fiets huren Den Haag Centrum

Tips om naar toe te fietsen in Den Haag

  1. Ga via de duinen naar Meijendel fietsen;
  2. Fiets naar het Vredespaleis en de Scheveningse bosjes;
  3. Verken het hippe Zeeheldenkwartier en het gezellige Statenkwartier op de fiets;
  4. Fiets vanaf het centrum van Den Haag in 20 minuten naar het strand op Scheveningen;
  5. Ga alle Street Art in Den Haag en de straatkunst in Scheveningen op de fiets bekijken.

*Tip: Denk eraan je fiets altijd op slot te zetten en alleen te parkeren waar je fietsen mag stallen.

Tips om naar toe te fietsen in Den Haag

Goedkope fiets huren in Scheveningen

Wil jij een fiets huren in Scheveningen? Dan kan dat eenvoudig in het oude dorp van Scheveningen. In de Keizerstraat die direct naar de boulevard en het strand van Scheveningen leidt zit een fietsverhuurder waar je de leuke groen-gele stadsfietsen kan huren. Er zit ook een verhuur locatie in Den Haag Centrum, dus je kan de fiets terugbrengen in Scheveningen of in het centrum van Den Haag. En mocht je problemen ervaren met de fiets dan kan je ook op beide locaties terecht.

Locatie: Fietsverhuur Scheveningen
Keizerstraat 27 • 2584 BA Den Haag • 070-3554060.

*Maak hier direct een reservering om te gaan fietsen in Scheveningen!
**Check hier gelijk de fietsverhuur voorwaarden

Goedkope fiets huren in Scheveningen

Met auto naar Den Haag en verder op fiets

Reis je met de auto naar Den Haag? Lees dan deze tips voor goedkoop parkeren in Scheveningen en goedkoop parkeren in Den Haag als je in het centrum of nabij het strand wilt parkeren. Ben je gek op fietsen? Parkeer je auto dan buiten het centrum en ga verder op de fiets. De nieuwe oplossing voor het parkeer probleem in Den Haag is Park & Bike. Je parkeert je auto op de P+B locatie Duindigt en je stapt vanaf daar op de groen-gele Haagsche Stadsfiets om je dagje Den Haag of Scheveningen te starten.

Hou er rekening mee dat het parkeerterrein bij Duindigt niet bewaakt is en je een reservering moet maken om een fiets te huren. Goed om te weten is dat de Haagsche Stadsfiets een terugtraprem heeft en je kan je spullen op de voordrager plaatsen en met snelbinders vast maken. Heb je onderweg problemen met je fiets dan kan je in Scheveningen naar Keizerstraat 27 – 29 en in het centrum van Den Haag naar de Bierkade 18B.

*Reserveer hier je fiets en parkeerplaats via contactformulier! *Contactformulier staat links onderin.

Navigeer naar P+B Duindigt. Meer info? Mail of bel naar: Info@ParkerenBikeDenHaag.nl of +31 70-2181370. Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:30 tot 18:00 uur.

 

*Ontdek meer over Renbaan Duindigt en bezoek ook eens een koers.

*Let op: Google Maps kan een andere locatie aangeven. Het parkeerterrein van Park & Bike Den Haag bevind zich aan de rechterkant vóór de ingang van Renbaan Duindigt. Mijn Google Maps verwees mij naar een parkeerterrein eerder, maar dat is een renstal.

 

Fiets huren Den Haag en parkeren

Street Art Route in Den Haag

Zou jij ook een echte Haagsche fiets huren in Den Haag?

Print Friendly, PDF & Email