De afgelopen weken had ik de festival fever al goed te pakken. Ik was bij het Starkbierfest in München, de Koningsnach in Den Haag, stond te hakken op het Haagse Bevrijdingsfestival, sprong rond tijdens het Haagse Luchtkussenfestival, dronk teveel koffie op het Amsterdam Coffee Festival en zat onder de glow verf tijdens de Glow-Run.

Festival Fever, heb jij het?

Vroeger, ja dat zeg ik al een tijdje, ging ik nooit naar festivals en events. Ik was liever bij de paarden. Toch ben ik ergens, geen idee waar, losgeslagen en liep ik de festival fever op. Ik hou van de relaxte sfeer op festivals, lekker rondhangen met vrienden, genieten van goede muziek, dansen, drankjes, hapjes en de gezelligheid.

Luchtkussenfestival Den Haag 14 t/m 16 mei          Glow-Run-Scheveningen (11)

Naar welke festivals of events ga jij?

Dit jaar staan er nog een flink aantal festivals en events op mijn lijstje waar ik naar toe ga.

1. Bierproeffestival Den Haag
2. Emporium, “The land of the rising sun”
3. Zwarte Cross
4. Latin Village
5. Vuurwerkfestival Scheveningen

Wat trek jij aan op een festival?

De hamvraag bij mij is altijd weer, wat moet ik aan? Wordt het mooi weer of niet? Heeft het geregend en is het veld nat of niet? Is er een kans op regen? Is het overdag of tot laat? Ga zo maar door. Voor de Zwarte Cross ben ik altijd zo klaar. Oude spijkerbroek die vies kan worden, paar lekker zittende gympen en een leuk shirt met vest.

Maar voor al die andere festivals is het altijd weer een drama voor mij om te bedenken wat ik aan moet en vooral ook, waar laat ik al mijn spullen. Want als ik ergens een hekel aan heb dan is dat wel het dragen van een hand- of schoudertas als ik gewoon lekker wil dansen. Tijd om dus wat inspiratie op te doen.

Festival outfit inspiratie

De onderstaande outfit vind ik echt super leuk maar dan moet het wel goed weer zijn en ook niet geregend hebben.

Festival Fever, waar ga jij naar toe?

De basic festival outfit hieronder vind ik ook leuk, maar als ik in het gras ga zitten, dat doe ik graag, heb ik kans dat ik een groene achterkant heb.

Festival Fever, waar ga jij naar toe?
Gympen van Converse vind ik lekker zitten en ideaal voor een festival, je kan ze daarna tenminste ook weer schoon wassen.

Wat trek jij aan naar een festival en waar ga jij dit jaar naar toe?

Print Friendly, PDF & Email