Een aantal maanden geleden werd ik benaderd door Frederieke van Favoroute.com. Drie jaar geleden begon zij met het uitwerken van haar idee en nu is de website live gegaan voor het grote publiek.

Favoroute, leukste & mooiste reisroutes van reizigers 

Voordat het zover was zijn er diverse reisbloggers en journalisten uitgenodigd om de beta versie van de website te testen en mee te werken als traveldesigners aan de site met route content van eigen gemaakte reizen.

Frederieke: “Favoroute.com is de online marktplaats voor onafhankelijke en interactieve reisgidsen en is volledig op maat samen te stellen. Fanatieke reizigers kiezen of creëren hun favoriete route in gidsvorm, op basis van hun specifieke wensen en geïnspireerd door reisbloggers en –journalisten”.

De route kan je vervolgens via de offline app meenemen op reis of als handzaam gidsje laten drukken. Zo heb je de route altijd bij de hand.

Mijn favoroute(s)

Met de auto of het vliegtuig op reis?

Ook ik werd gevraagd om mijn favoriete reisroutes te delen. Daarbij gaat het niet alleen om de route an sich maar ook om te beschrijven wat je onderweg allemaal kan ondernemen. Van leuke locaties, het vervoer en overnachtingsadressen tot aan bezienswaardigheden en activiteiten.

Ik vind het hartstikke leuk om beknopt een overzicht te geven van de route die ik heb afgelegd en wat je onderweg allemaal kan doen. Vaak schrijf ik zelf tips op van mensen als ik ergens naar toe ga en om de één of andere reden heb ik toch altijd iets gemist als ik weer thuis ben. Met een route reisgids kan ik zelf mijn favoriete route aanmaken en eventueel laten drukken voor onderweg of bekijken in de offline app. Daarnaast is het ook leuk om mijn afgelegde routes terug te zien.

Ik hoop reizigers te inspireren met mijn deelname en heb reeds vijf reisroutes uitgewerkt. Nieuwsgierig? Bekijk ze hieronder:

Reisgids Kaapstad          Johannesburg reisgids

Reisgids Thailand           Reisgids Den Haag

Israel reisgids

Wat is jouw favoroute?

 

Check ook de lancering film die Favoroute gemaakt heeft:

Print Friendly, PDF & Email

Related Post