Met de hele familie op vakantie van de zomer? Wie weet is dit familiehotel in Malbun in Liechtenstein de vakantiebestemming voor jullie.

Familiehotel in Malbun in Liechtenstein

Heb jij reisplannen om met de hele familie op vakantie te gaan? Dan moet het natuurlijk leuk zijn voor alle leeftijden en voor ieder familielid fijn zijn om ergens te verblijven. Zijn jullie er in elk geval over uit dat je naar de bergen wilt? Dan is een vakantie in Liechtenstein wellicht de bestemming voor jullie.

Malbun is het hoogst gelegen dorp in Liechtenstein waar je van alles kan beleven. In het dorp bevind zich een kindvriendelijk wellness hotel met een binnen zwembad en dat is een fijne uitvalsbasis voor ieder gezinslid om de omgeving te ontdekken.

In het hotel is ook kinderopvang mogelijk, dat betekent dat je ook het een en ander kan gaan ondernemen terwijl het kroost vermaakt wordt. Een van de beste tips die ik kan geven, zijn de concerten van Andrea Bocelli deze zomer in Liechtenstein. Van 24 tot 27 augustus 2023 treed hij op tijdens Vaduz Classic. Zelf ben ik eens in Nederland naar een concert geweest van Andrea Bocelli en dat was geweldig!

*Bekijk de prijzen en beschikbaarheid hier.
**Ontdek hier wat je allemaal kan doen in Liechtenstein in de zomer

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en via YouTube.

Familiehotel in Malbun in Liechtenstein

Familiehotel in Malbun in Liechtenstein

Méér zomergeluk, aanbiedingen van 20 mei tot 5 november

Alles is al duur genoeg, dus als je kan besparen op je vakantie is dat, zeker nu, extra fijn! In de periode van 20 mei tot 5 november 2023 kan je 10% besparen op je vakantie bij het kindvriendelijke Gorfion hotel in Liechtenstein. Hiervoor moet je wel op zaterdag of zondagen aankomen in de genoemde reisperiode.

  • Gebruik van zwembad en wellnesszone;
  • Dagelijks gratis kinderopvang tussen 9 en 20.30 uur;
  • Gevarieerd kinderprogramma en activiteiten voor het hele gezin;
  • Voor de kinderen: all-in met ontbijtbuffet, lunchbuffet, middagsnackbuffet, diner, ijsje bij de lunch en het diner, water van Malbun en twee soorten siroop tijdens de maaltijden en overdag tijdens de openingstijden aan de bar en in de kinderclub;
  • Voor de volwassenen: gastronomisch volpension met ontbijtbuffet, lunchbuffet, middagsnackbuffet, diner inclusief water van Malbun tijdens de maaltijden, alle inbegrepen services. Prijs per volwassene: vanaf 1.122 CHF.

Familiehotel in Malbun in Liechtenstein

Ook leuk! Dit kan je doen in winter in Malbun

Ben je benieuwd hoe deze regio er in de winter uit ziet of wat je allemaal kan beleven in de wintermaanden? Lees alle winter inspiratie artikelen hieronder:

  1. Dit kan je allemaal doen in Malbun in de winter;
  2. Ontdek alles over skigebied Malbun in Liechtenstein.

Malbun hoogstgelegen bergdorp in Liechtenstein

Zou jij je vakantie met de hele familie in dit
familiehotel in Malbun in Liechtenstein willen doorbrengen?

Print Friendly, PDF & Email