Ben jij dol op het water en hou je van mooie boten? Gun jezelf dan een tocht op het bijzondere en klassieke luxejacht dat ligt aangemeerd in de haven van Palma de Mallorca. Ga het water op met de Falcao Uno Palma de Mallorca.

Het water op met de Falcao Uno Palma de Mallorca

Een tochtje op zee met een privéjacht, een diner aan boord van een klassiek luxejacht of informeer naar de mogelijkheden voor een dagtocht in de wateren rondom Mallorca. Er zijn vele mogelijkheden om aan boord te stappen van de Falcao Uno Palma de Mallorca.

De Falcao Uno Palma de Mallorca werd in 1965 gebouwd naar een ontwerp van De Voogt in opdracht van de Belgische Koninklijke familie. Het schip heeft een lengte van 26 meter en met dank aan de constructie, het design en de luxe uitstraling van Koninklijke allure heeft het jacht al meerdere keren deelgenomen aan de ‘Monaco Classic Week’. De Monaco Classic Week is een van de grootste internationale nautische evenementen.

In totaal kunnen er 65 mensen aan boord stappen van het jacht exclusief de bemanning en crew. De Falcao Uno Palma de Mallorca is eigendom van de Portixol Group. Naast het jacht heeft de groep een tweetal hotels op Mallorca en exploiteert het de Palma Sports & Tennis Club. Het jacht ligt in de haven voor Hotel Portixol. Daarnaast is ook het Valluga Hotel in St. Anton am Arlberg in Oostenrijk van de Portixol Group.

Geen vakantiedagen meer deze zomer? Ook in het najaar en de herfst is het nog heerlijk vertoeven op Mallorca met fijne temperaturen.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Klein luxe boetiek Hotel Portixol in haven van Palma de Mallorca

Verblijf jij graag in de nabijheid van een haven en ben je op zoek naar een kleinschalig luxe hotel op Mallorca? Dan is Hotel Portixol een aanrader voor jou. Hotel Portixol heeft maar 25 hotelkamers en dat betekent dat het een exclusief boetiekhotel is waar je rust en privacy vind.

Hotel Portixol bevind zich op een rustige plek in de haven van Palma de Mallorca. Het is een ideaal hotel voor stellen die van luxe, design, rust en op loopafstand van een bruisende stad willen verblijven. Stap je graag op de fiets? Ook die staan klaar voor de gasten. en ben je toe aan ontspanning dan kan je een wellness behandeling reserveren in de spa van het hotel. Ook niet onbelangrijk is het restaurant. Het restaurant van hotel Portixol met zijn terras aan zee is uitgegroeid tot een trendy adres voor gastronomie van hoog niveau in de regio.

Zwem je liever niet in de zee? Geen probleem, dit exclusieve boutique hotel beschikt uiteraard over een zwembad met uitzicht op de haven en wie weet wel op de Falcao Uno Palma de Mallorca.

Extra voordeel, na aankomst op de luchthaven van Mallorca ben je zo in dit hotel, het is namelijk maar 15 minuten rijden vanaf het vliegveld.

*Ontdek hier alles over dit hotel op Mallorca.

Hotel Portixol in Palma de Mallorca

Palma de Mallorca

Zou jij ook wel eens aan boord willen stappen van de Falcao Uno Palma de Mallorca?

Print Friendly, PDF & Email