Er valt van alles te beleven in de bergen dus heb ik de events in het Paznauntal in Oostenrijk voor je op een rij gezet zodat je weet wat er in de nazomer en in de herfst te doen is. Je vakantie combineren met een bezoek aan een van deze events is wellicht precies wat bij je past.

Events in Paznauntal in Oostenrijk

Ben jij nog op zoek naar een vakantiebestemming voor na de zomervakantie? Denk dan eens aan het Paznauntal in Oostenrijk. Hier kan je nog wekenlang genieten van de nazomer en de aankomende herfstdagen en er is van alles te beleven.

Geniet van een feelgood-adempauze in de verfrissende berglucht. Het is een kwestie van kiezen tijdens welke events in het Paznauntal in Oostenrijk jij hier wilt verblijven. Vervolgens rij je naar een fijn hotel in See, adem je diep de frisse berglucht in en kan je volop genieten van allerlei activiteiten in de Oostenrijkse bergen.

Hou jij van e-biken, mountainbiken, boulderen of vlieg je graag zo vrij als een vogel door de lucht? Dan is een vakantie tijdens een van de onderstaande events een ideale reis combinatie:

  1. 2 en 3 september WK e-bike in Ischgl
  2. 10 en 11 september boulderweekend in Galtür, hoogst gelegen dorp
  3. 1 en 2 oktober mountainbike-weekend in Kappl
  4. 8 en 9 oktober paragliding-weekend in See

Al deze events in het Paznauntal in Oostenrijk kan je goed bereiken als je kiest voor een verblijf in het Active Nature Resort Das Seemount in See. Bij goed weer in de nazomer kan je na een dag in de bergen zwemmen in het buitenzwembad en bij minder goed weer kan je jezelf lekker opwarmen in de saunawereld van SpaMOUNT.

Vergeet jij ook vaak de tijd op vakantie? Geen probleem want speciaal daarvoor hebben ze bij Das Seemount de openingstijden verruimd. Het zwembad is elke dag open tot 22.00 uur en tijdens de speciale SpaMOUNT-Nights is de water- en saunawereld zelfs tot 23.00 uur open.

*Bekijk hier alle informatie over het hotel.
**Huur een auto vanaf Innsbruck Airport, 40 kilometer van het hotel. 

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Wellness Hotel See Oostenrijk

Wellness hotel met zwembad in See in Oostenrijk

In welke events in het Paznauntal in Oostenrijk heb jij interesse?

Print Friendly, PDF & Email