Er valt van alles te beleven in de bergen dus heb ik de events in het Paznauntal in Oostenrijk voor je op een rij gezet zodat je weet wat er in de nazomer en in de herfst te doen is. Je vakantie combineren met een bezoek aan een van deze events is wellicht precies wat bij je past.

Events in Paznauntal in Oostenrijk 2024

Ben jij nog op zoek naar een vakantiebestemming voor na de zomervakantie? Denk dan eens aan het Paznauntal in Oostenrijk. Hier kan je nog wekenlang genieten van de nazomer en de aankomende herfstdagen en er is van alles te beleven.

Geniet van een feelgood-adempauze in de verfrissende berglucht. Het is een kwestie van kiezen tijdens welke events in het Paznauntal in Oostenrijk jij hier wilt verblijven. Vervolgens rij je naar een fijn hotel in See, adem je diep de frisse berglucht in en kan je volop genieten van allerlei activiteiten in de Oostenrijkse bergen.

Hou jij van e-biken, mountainbiken, boulderen of vlieg je graag zo vrij als een vogel door de lucht? Dan is een vakantie tijdens een van de onderstaande events een ideale reis combinatie:

  1. 5 / 7 september 2024 WK e-bike in Ischgl;
  2. Bekijk hier het overzicht met alle evenementen in Ischgl.

Al deze events in het Paznauntal in Oostenrijk kan je goed bereiken als je kiest voor een verblijf in het Active Nature Resort Das Seemount in See. Bij goed weer in de nazomer kan je na een dag in de bergen zwemmen in het buitenzwembad en bij minder goed weer kan je jezelf lekker opwarmen in de saunawereld van SpaMOUNT.

Vergeet jij ook vaak de tijd op vakantie? Geen probleem want speciaal daarvoor hebben ze bij Das Seemount de openingstijden verruimd. Het zwembad is elke dag open tot 22.00 uur en tijdens de speciale SpaMOUNT-Nights is de water- en saunawereld zelfs tot 23.00 uur open.

♥ Bekijk hier alle informatie over het hotel;
♥ Zie hier meer foto’s van de spa- en wellness faciliteiten;
♥ Ontdek hier onze complete reportage over Das Seemount;
♥ Bekijk hier de aanbiedingen naar dit hotel via HotelSpecials;
Huur een auto vanaf Innsbruck Airport, 40 kilometer van het hotel. 

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

 

Wellness hotel met zwembad in See in Oostenrijk

In welke events in het Paznauntal in Oostenrijk heb jij interesse?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email