Het is geen hogere wiskunde, het is ook geen rocket science, je moet alleen even weten waar je moet zijn en hoe het werkt. Als jij graag goedkoop op vakantie wilt dan is de beste tip wees flexibel, heb geduld en wacht op een error fare voor een goedkoop vliegticket.

Met een ‘Error Fare’ een goedkoop vliegticket scoren!

Voor €475,- naar Rio de Janeiro in Brazilië vliegen, voor €509,- inclusief bagage naar de Filipijnen vliegen, voor €49,95,- naar Spanje vliegen. Been there, done that! Als jij flexibel bent, geduld hebt om even af te wachten en weet waar je moet zijn, dan kan ook jij met een Error Fare een goedkoop vliegticket scoren!

Waar mensen werken worden fouten gemaakt en dat is precies waar jij gebruik van gaat maken om goedkoper op vakantie te gaan. Het wordt mij vaak gevraagd als ik weer eens spotgoedkoop op reis ga; “Henriëtte, wat is een ‘Error Fare’ en kan ik dat ook doen“?

Een Error Fare is een fout in het systeem van een luchtvaartmaatschappij. Met betrekking tot een Error Fare gaat het om een verkeerd ingevuld tarief voor een vlucht en/of, men is vergeten om de kosten voor de brandstof bij de prijs op te tellen en/of men heeft een verkeerde valuta gebruikt.

Wat de reden ook is, het belangrijkste is dat jij door die fout goedkoper een vliegticket naar een bestemming kan bemachtigen.

Je weet nu wat een Error Fare is! Dan is de volgende vraag; “hoe kan ik zo’n goedkoop vliegticket vinden zodat ik ook goedkoper op reis kan met een Error Fare”. Goed nieuws, dat is zo gepiept!

Timothy heeft al het werk voor jou uit handen genomen en zoekt dagelijks via zijn geavanceerde systeem naar fouten in systemen van airlines. Al die Error Fares voor goedkope vliegtickets die hij spot deelt hij op zijn reisplatform ‘Vliegen naar‘.

  1. Meld je aan voor de nieuwsbrief en je blijft automatisch op de hoogte;
  2. Wees geduldig op de deal die bij je past en zorg dat je flexibel bent en slim je vrije dagen kan plannen;
  3. Zie je een goedkoop vliegticket? Boek je ticket direct met een creditcard, zodra de fout wordt ontdekt, is de deal verlopen;
  4. WACHT!!! Zolang je geen bevestiging in je mail hebt ontvangen is je Error Fare voor een goedkoop vliegticket niet definitief. Wacht dus op de bevestiging voordat je aan iedereen gaat vertellen waar je naar toe gaat op vakantie, je hotels gaat boeken en vrij gaat vragen!

✈ Bekijk de deals van Vliegen naar, de spotgoedkope tarieven en de inpakken en wegwezen deals.
✈ Ook super handig! Volgende week donderdag weg? Gebruik de ‘zoek op datum’ tool en vergelijk tot 8 aanbieders.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Goedkoop vliegticket

Heb jij wel eens met een Error Fare een goedkoop vliegticket gescoord?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email