Toen ik nog niet reisde en al helemaal het geld niet had voor een goede camera hing mijn kamer vol met posters van tropische stranden en donkerrode zonsondergangen. Daar kon ik uren naar kijken en bij wegdromen. Inmiddels heb ik het liefste mijn eigen foto’s aan de muur om terug te denken aan die mooie momenten die ik weer heb mee mogen maken.

Een reis poster aan de muur

Niet iedereen wil graag zijn eigen foto’s aan de muur. Een goede vriend heeft boven de bank een enorm grote poster hangen van een random shot van New York. Ik bestel mijn fotoproducten vaak bij Webprint.nl en sinds kort beheren zij ook de website van Posters.nl. De keuze is groot maar ik miste wel een specifiek reis thema in het menu. Als je even doorklikt kom je via het hoofdmenu, “natuur” en “steden” bij posters uit van foto’s die ergens ter wereld zijn gemaakt.

Inspiratie tip, maak een fotocollage          Inspiratie tip, maak een fotocollage

Een goede vriendin van mij gaat binnenkort op zichzelf wonen en heeft nog helemaal niets voor aan de muur. Dé gelegenheid dus om haar alvast te verrassen met een pré cadeau voor aan de muur, een mooie poster die ze zelf heeft uitgezocht. Veel plezier ermee Eyleen!

Inspiratie tip, maak een fotocollage

Winactie shoptegoed Posters.nl

Ik heb het cadeau voor mijn vriendin besteld in samenwerking met Posters.nl en ik mag één van jullie nu ook kennis laten maken met de mogelijkheden. Je maakt kans op €20,- online shoptegoed!

1. Like mijn Travel around with me facebook pagina
2. Laat hieronder in een reactie weten wat jij zou willen bestellen met het shoptegoed

De winnaar maak ik op mijn verjaardag, 23 april, bekend.

Hang jij je reis herrineringen thuis aan de muur?

Print Friendly, PDF & Email