De afgelopen maand ben ik verwend. Ik heb mijzelf eindelijk een nieuwe telefoon cadeau gedaan, iets dat ik al véél eerder had moeten doen. Toen heb ik gelijk bij Webprint een nieuwe beschermhoes besteld zodat die goed beschermd is. Bagageonline.nl gaf mij een nieuwe travelbag cadeau van mijn favoriete merk Eastpak. Dus voorlopig kan ik er weer even tegen.

Mijn nieuwe Eastpak travelbag

Op de middelbare school was ik al fan van Eastpak. Ik heb 2 rugzakken versleten tijdens mijn studentenperiode die met 2 studies toch zo’n 7 jaar in beslag nam. Op reis nam ik altijd mijn grote zwarte reistas op wielen mee van een onbekend merk. De tassen van Eastpak vind ik echt super gaaf, de kleuren zijn leuk maar de tas die ik nu heb is helemaal mijn ding. Beetje grauw qua kleur misschien maar alle tekst erop vind ik geweldig. Travel, hotspots, Barcelona, beach, culture, noem het maar op of alles dat met reizen te maken heeft staat op de tas.

Happy met nieuwe travelbag van Eastpak     Happy met nieuwe travelbag van Eastpak

De Eastpak Tranverz L Trolley Trip Hop

Eastpak Tranverz L Trolley Trip Hop, klinkt dat niet even super hip. Ik ben een fan van reistassen in plaats van koffers. Over het algemeen is een tas lichter en ik vind het fijn dat ik de tas groter en kleiner kan maken.

Happy met nieuwe travelbag van Eastpak

Ik heb gekozen voor de grootste maat trolley. De tas is ruim en heeft aan beide kanten twee ritsvakken die ook allebei voorzien zijn van inpakriemen.

Happy met nieuwe travelbag van Eastpak          Happy met nieuwe travelbag van Eastpak

Voorop zit een extra ritsvak voor spullen die je snel bij de hand wilt hebben en aan de zijkanten zitten gespen waarmee je de tas groter en kleiner kan maken qua volume.

Happy met nieuwe travelbag van Eastpak          Happy met nieuwe travelbag van Eastpak

Er zitten twee wielen onder en de verharde onderkant zocht voor goede stabiliteit als je de koffer even ergens “parkeert”. Het handvat is stevig en ook de trekstang kan je verstellen.

Happy met nieuwe travelbag van Eastpak          Happy met nieuwe travelbag van Eastpak

Aan de zijkant zit ook een handvat zodat als je ergens bijvoorbeeld de trap af moet je de tas ook makkelijk kan dragen. Ik heb het helaas al moeten ervaren toen ik op de derde verdieping zat van een hotel en er stroomuitval was. Ik heb de tas meegenomen naar Zuid Tirol en zowel over stenen, asfalt als over grind gerold en dat ging prima.

Specificaties Eastpak Tranverz L Trolley Trip Hop

Gewicht: 3.6 Kilo
Materiaal: Polyester
Afmetingen: 77 x 40 x 38 centimeter
Inhoud: 121 liter

De travelbag is nu in de aanbieding voor €104,- bij bagageonline. Check ook zeker even de video over de Eastpak travelbag.

Reisbagage bestellen bij Bagageonline?

Sinds 2006 biedt Bagageonline diverse soorten reisbagage aan via internet. Mocht je in het noorden van het land wonen dan kan je ook terecht in één van de vier winkels in Leeuwarden of Groningen. Bij Bagageonline kan je bijna alle soorten koffers en reistassen vinden, dus ik zou zeggen ga eens even rond kijken.

Met welke bagage reis jij het liefste?

Print Friendly, PDF & Email