Kies jij bewust voor een duurzame vakantie en ben jij op zoek naar een zo milieuvriendelijk hotel als mogelijk om je vakantie door te brengen? Neem dan eens de tijd om deze Green Living duurzame appartementen in Tux in Oostenrijk te bekijken.

Duurzame appartementen in Tux, Oostenrijk

Ga jij bewust op vakantie en heb je duurzaamheid en zo milieuvriendelijk reizen als mogelijk hoog in het vaandel staan? Dan is dit artikel over de Green Living duurzame appartementen in Tux in Oostenrijk voor jou!

De tien nieuwe Green Living appartementen met een oppervlakte van circa 35 m² zijn onderdeel van het Alpinhotel Berghaus in Tux in Oostenrijk. De bovenstaande afbeelding is een foto realistische tekening van Zuchna Visualisierung. Er zijn een aantal redenen waarom deze appartementen duurzaam zijn:

  1. Er zijn luchtwarmtewisselaars;
  2. De energie wordt opgewekt met zonnepanelen;
  3. Uiteraard zijn er oplaadpunten voor elektrische auto’s;
  4. Een thermische isolatie gericht op de toekomst en energiebesparend wonen.
  5. Een bijzonder detail is de vloerbekleding in het ski- en fietsdepot én in de gangen van de Green Living appartementen. De vloerbedekking is een zogenaamd Health Seas & Object Carpet, dat is gemaakt van plasticafval uit de oceanen. 

Je kan de nieuwe Green Living appartementen met self-catering, ontbijt of ¾ verwenpension reserveren. Via een verbindingsgang kom je van het nieuwe Green Living gebouw en de parkeergarage rechtstreeks in het hoofdgebouw, waar zich ook de wellnesszone bevindt. Je kan dus in je badjas vanuit je duurzame appartement in Tux naar de wellness lopen.

♥ Bekijk hier alle informatie over het hotel.
♥ Smelt weg bij het zien van deze sauna met uitzicht in Tux.
♥ Ontdek hier de complete wellness reportage over Alpinhotel Berghaus.
♥ Huur een auto vanaf Innsbruck Airport, zo’n 90 kilometer van het hotel. 

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Duurzame appartementen in Tux, Oostenrijk

Wat vind jij van deze duurzame appartementen in Tux?

Print Friendly, PDF & Email