Wil je duiken op Aruba en snorkelen op Aruba? Duik de zee in met Seabob! Seabob is een hypermoderne onderwaterscooter waarmee je zolang als jij je adem kan inhouden de onderwaterwereld van Aruba kan ontdekken.

Duiken op Aruba & snorkelen op Aruba?

Wil jij duiken op Aruba? Of ga je liever snorkelen op Aruba? Wat je favoriet ook is, met Seabob kan het allebei! Of je nou voor de eerste keer wilt gaan duiken op Aruba of je PADI al in de pocket hebt. Of je nou leuk vind om tussen de visjes te zwemmen en even rond te kijken of een echte waterrat bent die het liefst de hele dag in zee is.

Een onderwater avontuur met een Seabob kan ik iedereen aanraden. Wil je lekker tussen de visjes zwemmen, dat kan met Seabob. Het gave is dat als er bijvoorbeeld ineens een hele school visjes in de buurt is die behoorlijk hard voorbij zwemmen je het tempo ‘hangend aan een Seabob’ kan bijhouden. Komt er ineens een schildpad voorbij? Dan kan je op gepaste afstand met hetzelfde tempo boven de schildpad zweven. Ben jij een duiker en kan je goed klaren? Duik dan onderwater met Seabob en zwem door de scheepswrakken. Check vooral de onderstaande reisvideo even om te zien hoe dat eruit ziet. In de gehele reisvideo Aruba zie je mij, alleen de opname waarbij er door het scheepswrak wordt gezwommen is door de eigenaar van Seabob gemaakt.

*Boek hier jouw onderwateravontuur via Viator bij Seabob Aruba. 

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Duiken op Aruba & snorkelen op Aruba

Seabob Aruba

Er zijn 2 organisaties die ‘Seabob Aruba‘ tours aanbieden. Ik ging duiken op Aruba met de organisatie; ‘Seabob Aruba’. Ik kan je verzekeren dat het dolle pret is met de gidsen van Seabob. Knettergek zijn die kerels waar plezier en veiligheid voorop staat.

Uiteraard krijg je eerst een uitleg hoe de ‘Seabob‘ (onderwaterscooter) werkt. Hoe geef je gas, hoe neem je gas terug, wat betekenen de iconen op het dashboard, hoe duik je naar beneden, wat is een gepaste afstand met betrekking tot vissen en schildpadden etc.

Na de uitleg is het tijd om de zee in de te gaan en binnen de ‘zwemlijnen’ te oefenen hoe je de Seabob bestuurd en hoe alle functies werken. Als je het eenmaal door hebt gaat er een wereld voor je open. Zwem mee tussen de vissen, duik naar beneden, beweeg als een dolfijn door het water en scheur rond voor een onvergetelijk watersport avontuur.

Seabob Aruba

Reistips Aruba

Wil je de mooiste plekjes op Aruba ontdekken? Bekijk dan ook mijn reisvideo vol inspiratie en reistips voor Aruba. Wil je Aruba in 1 dag ontdekken? Lees dan alles wat je moet weten over autohuur op Aruba en ga roadtrippen over het eiland. Wil je echt alles zien? Lees dan meer over een Jeep huren op Aruba zodat je ook de offroad wegen kan rijden. En lees ook zeker even de onderstaande vakantie tips voor Aruba.

  1. Check de video met wateractiviteiten Aruba;
  2. Ontdek Aruba Aloë Vera en wat je ermee kan;
  3. Ga zwemmen en snorkelen met schildpadden;
  4. Overnacht en geniet van massage op het strand bij Bucuti Tara Beach Resort;
  5. Bekijk de street art in San Nicolas; en mijn reisvideo met de mooiste plekjes op Aruba.

Reistips Aruba

Zou jij ook wel eens willen duiken op Aruba?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email