Ben jij van plan om in de winter op vakantie te gaan naar Liechtenstein? Dit kan je allemaal beleven en doen in de winter in de omgeving van Malbun in Liechtenstein.

Doen in winter omgeving Malbun in Liechtenstein

Je zou er misschien niet gelijk aan denken, maar dat is wat mij betreft juist het leuke van reizen, nieuwe plekken en bestemmingen ontdekken die iets minder voor de hand liggen. Deze keer staat het vorstendom Liechtenstein in de spotlight. Ik zocht uit wat je allemaal kan doen in de winter in de omgeving van Malbun in Liechtenstein. Wat dacht je van:

  • Skigebied Malbun ontdekken;
  • Schaatsen op de schaatsbaan;
  • Lamatrekking door de sneeuw;
  • Sleeën op de natuurlijke rodelbaan Sücka;
  • Romantische fakkeltocht als pistes zijn gesloten;
  • Langlaufloipes in Steg, 15 kilometer lange Valüna-loipe.

*Meer info over skigebied Malbun in Liechtenstein.
**Bekijk dit hotel in Malbun nabij skilift Bergbahnen Malbun.
***Ook leuk, ontdek wat je allemaal in zomer kan doen in Liechtenstein.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en via YouTube.

Skigebied Malbun Liechtenstein

Ontdek skigebied Malbun in Liechtenstein

Het skigebied Malbun in Liechtenstein is een klein skigebied met zo’n 23 kilometer aan pistes waar je kan skiën en snowboarden. In totaal zijn er zo’n zeven skiliften die je tot een hoogte van 1600 á 2000 meter brengen. Er zijn pistes voor beginnende wintersporters en voor de gevorderde skiërs en snowboarders. Mocht er te weinig sneeuw zijn gevallen dan zijn er kunstsneeuwinstallaties aanwezig in skigebied Malbun in Liechtenstein.

Skigebied Malbun Liechtenstein

Sleeën op de natuurlijke rodelbaan Sücka

Sleeën is leuk voor jong en oud! Het is een van de dingen die je kan doen in de winter in de omgeving van Malbun in Liechtenstein. Er is een natuurlijke rodelbaan met de naam Sücka. Hier kan je zo vaak vanaf sleeën als je wilt.

Doen in winter omgeving Malbun in Liechtenstein

Lamatrekking door de sneeuw

Van het omgaan met dieren worden alle dierenliefhebbers blij, ik tenminste wel! De onderstaande foto past totaal niet bij deze tip, maar soms heb je een beetje fantasie nodig. Stel je eens voor dat er een dik pak sneeuw ligt en jij daar met een lama doorheen kan wandelen? Ik zou het doen!

Doen Liechtenstein zomervakantie

Winterwandeling omgeving Malbun Liechtenstein

Trek erop uit in de sneeuw! Na een goed ontbijt trek je je warme winterschoenen of snowboots aan voor een heerlijke actieve wandeling door de sneeuw. Ga je de berg op voor een mooi uitzicht over Malbun in Liechtenstein?

Doen in winter Malbun in Liechtenstein

De tijd nemen op te genieten

Vakantie is ook uitrusten, genieten, de frisse berglucht opsnuiven en de tijd nemen voor jezelf en elkaar. Geniet van het goede leven tijdens een winterse vakantie in Liechtenstein.

Doen in winter omgeving Malbun in Liechtenstein

Wat lijkt jou het leukste om te doen in de winter
in de omgeving van Malbun in Liechtenstein?

Print Friendly, PDF & Email