Ben je aan het kijken wat je allemaal kan doen in omgeving Königsleiten in de zomer? Dan zit je hier goed want ik heb een paar reistips voor de omgeving uitgelicht.

Doen omgeving Königsleiten in zomer

Zit jij eraan te denken om op vakantie te gaan naar Königsleiten in Oostenrijk? Ik zocht uit wat je allemaal kan doen in omgeving Königsleiten in de zomer. Eerder schreef ik al dit artikel over wat je kan doen in de omgeving van Königsleiten in de winter.

Op een hoogte van 1.600 meter boven zeeniveau vind je het Oostenrijkse dorp Königsleiten. Het is gelegen op een zonneplateau middenin het Nationaal Park Hohe Tauern. Vanuit Königsleiten kan je zo de natuur in wandelen en fietsen, bergtopbeklimmingen maken, suppen op een van de meren en natuurlijk het natuurgebied ontdekken.

Voor reizigers die graag duurzaam op vakantie gaan in Oostenrijk, is dit duurzame hotel in Königsleiten een goede uitvalsbasis om de omgeving te ontdekken. Het My Alpenwelt Resort is een luxe wellness hotel dat behoort tot de Leading Spa Resorts in Europa. De Alpenwelt Felsenbad Spa is een heerlijke plek om tot rust te komen nadat je van alles hebt gedaan in de omgeving van Königsleiten. Bekijk zeker ook even deze zomer arrangementen bij het My Alpenwelt Resort als je van plan bent naar deze omgeving op vakantie te gaan.

*Ontdek hier alles over dit hotel.
**Check de reizen met TUI naar My Alpenwelt Resort.
***Bekijk de foto’s en meer van het Alpenwelt FelsenBAD & SPA.
****Ook de Jong Intra Vakanties en Sunweb bieden reizen naar My Alpenwelt Resort aan.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Wandelen omgeving Königsleiten in zomer

Wandelen rondom Schlegeis stuwdam

Königsleiten maakt deel uit van de Zillertal Arena. Een van de populaire wandelroutes in de zomer is een bezoek aan de 725 meter lange en 131 meter hoge Schlegeis stuwdam. Rondom de Schlegeis stuwdam zijn diverse wandelroutes aangelegd om de stuwdam vanuit verschillende perspectieven te bewonderen.

Doen omgeving Königsleiten in zomer

Stuwmeer Durlaßboden

Altijd al eens in een stuwmeer willen zwemmen? In de zomermaanden kan het in het Stuwmeer Durlaßboden. In de zomermaanden is het stuwmeer opgewarmd tot ongeveer 21°C graden. Blijf je liever op het water? Dan kan je ook een waterfiets huren of een kano, maar ook leren zeilen bijvoorbeeld.

Doen omgeving Königsleiten zomer

Ook leuk, ga suppen op Durlaßboden

Voor wie dol is op watersport, ga suppen op Durlaßboden. Neem je eigen SUP mee op vakantie of huur ter plaatse een SUP en ga op je eigen tempo het stuwmeer ontdekken.

Doen zomer in Königsleiten Oostenrijk

Ontspannen in de Alpenwelt Felsenbad Spa

In de introductie van dit artikel vermelden wij al dat het een aanrader is om te kiezen voor een verblijf in het My Alpenwelt Resort. Voor actieve reizigers die ook houden van ontspanning is het luxe wellness hotel dat behoort tot de Leading Spa Resorts in Europa een ideale uitvalsbasis.

De Alpenwelt Felsenbad Spa is een heerlijke plek om tot rust te komen nadat je van alles hebt gedaan in de omgeving van Königsleiten. Een van de bijzondere wellness belevenissen die je hier moet ervaren is het ‘hooibad’.

My Alpenwelt Resort Königsleiten Oostenrijk

Weet jij al wat je zou willen doen in omgeving Königsleiten in zomer?

Print Friendly, PDF & Email