Heb jij er wel eens aan gedacht om op vakantie te gaan naar Liechtenstein? Dit vorstendom ligt ingesloten tussen Zwitserland en Oostenrijk en ik zocht uit wat je kan doen in Liechtenstein in de zomervakantie en tijdens de herfstvakantie.

Doen in Liechtenstein in zomervakantie

Ik heb het vorstendom Liechtenstein nog nooit bezocht! En eerlijk is eerlijk, ik heb er ook nog nooit aan gedacht om deze constitutionele monarchie, dat ligt ingesloten tussen Zwitserland en Oostenrijk te bezoeken.

Hoog tijd dus om eens te kijken wat je kan doen in Liechtenstein in de zomervakantie. En heb je met de hele familie iets te vieren? Dan is een ontspannende familievakantie naar Liechtenstein ook een leuk idee. Er ligt een heerlijk ‘familotel’ in Malbun waar iedereen kan genieten van een vakantie in de Alpen. Lees snel verder om te ontdekken wat je allemaal kan doen in de zomer- en herfstvakantie in Liechtenstein.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en via YouTube.

Gorfion familiehotel met zwembad

Wandelen met alpaca’s en lama’s

In Nederland is het wandelen met alpaca’s inmiddels een populaire activiteit. Ben jij dol op dieren en vind je het leuk om met ze te wandelen? Ook tijdens je zomervakantie in Liechtenstein kan je met lama’s en/of alpaca’s gaan wandelen door de groene alpenweiden.

Doen Liechtenstein zomervakantie

Trek erop uit en ontdek de MTB fietsroutes

In Liechtenstein zijn er volop MTB fietsroutes die je kan ontdekken. Het fietsen en mountainbiken in de bergen is natuurlijk wel even wat anders als in Nederland. Dus wellicht is het een goed idee om eerst even je mountainbike skills te trainen.

Dat kan in het nieuwe MTB Skills Park in Malbun. Het park is zowel voor volwassenen als voor kinderen de ideale plek om het avontuurlijke fietsen op een veilig terrein uit te proberen. Het Skills Park is gratis toegankelijk en er zijn verschillende hindernissen en elementen die de ideale omstandigheden, voor zowel beginnende als gevorderde bikers, bieden om echte pro’s op de mountainbike te worden.

Doen Liechtenstein zomervakantie

Schommelen in de frisse berglucht

Stap jij ook altijd op een schommel als je die ergens ziet op vakantie? Het is een van de dingen die je kan doen in Liechtenstein in de zomervakantie. Neem plaats op de schommel, geniet van het uitzicht en adem de frisse berglucht in.

Doen Liechtenstein zomervakantie

Verwellness jezelf in een Adults Only Spa in Malbun

Heb je spierpijn gekregen van al het wandelen en fietsen in Liechtenstein? Of wil je gewoon even lekker ontspannen tijdens je vakantie in het vorstendom?

Bij het Gorfion Familotel in Malbun in Liechtenstein staat een masseur voor je klaar om je te verwennen met een klassieke massages, voetreflexzonemassages of een lomi lomi nui massage.

*Ontdek hier alles over dit hotel in Malbun in Liechtenstein.

Wellnes Hotel in Liechtenstein

Wellness Hotel Gorfion

Wat zou jij willen doen in Liechtenstein in de zomervakantie?

Print Friendly, PDF & Email