Is Disneyland Parijs voor volwassenen ook leuk? Wij vinden van wel en daarom delen wij hier alle redenen waarom zonder kinderen naar Disney nog leuker is en wat de voordelen zijn van reizen met een groep vrienden.

Disneyland Parijs voor volwassenen? Doen!

Is het raar om naar Disneyland Parijs te gaan als je 30+ bent? Nee, Disneyland Parijs voor volwassenen is super leuk! Ga met een groep vrienden en beleef de grootste lol met zijn allen of ga met je vriend of vriendin en geniet samen van alle attracties. Lachen is gezond en samen leuke dingen beleven is een must wat mij betreft. Zoals Peter Pan al zei in 1953; “I won’t grow up”, even kind zijn en ongegeneerd genieten van alle shows en attracties.

In de Disneyland App is er zelfs een speciale selectie voor ‘attracties voor volwassenen’. Al moet ik zeggen dat een aantal attracties ook super leuk die niet eens geselecteerd zijn als volwassene attractie. Beleef de strijd wie de meeste punten haalt bij Buzz Lightyear Laser Blast, voel je een muis en ren door de keuken bij Ratatouille en gil het uit met zijn allen in de Thunder Mountain. De enige attractie die wij als volwassenen een beetje suf vonden was het spookhuis. Mijn vriend is 25 jaar geleden ook in Disneyland Parijs geweest en in zijn herinnering was het toen net zo. Ik ging op mijn 35e voor het eerst naar Disneyland Parijs en daar heb ik geen spijt van, wat een lol heb ik gehad. Hier 10 redenen en tips op een rij voor een onvergetelijk weekend in Disneyland Parijs met volwassenen.

  1. Zo fijn als je een baan hebt waarbij je niet afhankelijk bent van de schoolvakanties, dan kan je lekker doordeweeks als het iets rustiger is, check wel even van te voren wanneer de Franse vakanties zijn.
  2. Download de Disneyland App, check direct de ‘attracties voor volwassenen’ en de ‘niet te missen attracties’.
  3. Gezinnen die met kids reizen hebben de tijd nodig. Zorg dat je fit bent, sta vroeg op en reis z.s.m. naar de ingang, voordat alle hotelgasten met kids komen.
  4. Neem je rugzak mee, stop er wat lekkers te eten en te drinken in en ga alle attracties af, wat snacken doe je wel in de wachtrij.
  5. Je bent halverwege de wachtrij maar als volwassene kan je wel even iets ophouden, gewoon blijven staan dus en gaan!
  6. Wil je niet overal samen in? Splits de groep op en ga doen wat jij leuk vind en kies voor een bezoek aan Disney rondom een thema zoals het de vuurwerkfestivals in Disney en Kerst in Disneyland Parijs.
  7. Ga je puur voor de attracties? Skip de Disney Parade tussen 17.00 en 18.00 uur en ga snel naar je lieveling attractie.
  8. Ren na binnenkomst direct naar droom attractie en haal een Fast Pass . Zodra je eruit bent doe je hetzelfde voor de volgende attractie. Bijna alle attracties voor volwassenen hebben een gratis Fast Pass systeem zoals: Bigg Thunder Mountain, Pirates of the Caribbean, Star Wars Hyperspace Mountain, Peter Pan’s Flight, Buzz Lightyear Laser Blast, Star Tours: The Adventures Continue en in Walt Disney Studios Park kan je een Fast Pass halen voor de attracties; The Twilight Zone Tower of Terror en Ratatouille: The Adventure.
  9. Skip de buffetrestaurant en reserveer een tafel om culinair te genieten in Disneyland Parijs.
  10. Wil je partner niet mee in de attractie? Hij of zij hoeft zich maar even zonder jouw te vermaken als je kiest voor de Single Rider Service, dat is mogelijk bij een aantal attracties.

*Ga je voor de eerste keer naar Disneyland Parijs? Check deze tips!
**En check de tips voor goedkoop naar Disneyland Parijs met aanbiedingen.
***Boek nu voor het Magische Vuurwerk Festival begin november 2021.
****Reserveer zelf je treintickets naar Disneyland Parijs met NS Internationaal.

Disneyland Parijs voor volwassenen

Een bezoek aan Disneyland Parijs voor volwassenen, zie jij het zitten?

Print Friendly, PDF & Email