Quality time met de hele familie tijdens een vakantie in het zuiden van Duitsland. Move & Relax, trek erop uit in de natuur met elkaar en geniet van gezonde voeding en voldoende ontspanning. Dat kan allemaal bij Das Bayrischzell Familotel Oberbayern in Bayrischzell.

Das Bayrischzell Familotel Oberbayern, dolle pret en ontspanning!

Geniet met elkaar van een vakantie in dit familiehotel aan de voet van de Wendelstein in de Beierse Alpen. Das Bayrischzell Familotel Oberbayern is onderdeel van de Pletzer Resorts hotelgroep die werd opgericht in 2018. Inmiddels bestaat het uit vier resorts waar het thema Move & Relax centraal staat, waaronder ook bijvoorbeeld Das Hohe Salve Sportresort in Hopfgarten en Das Walchsee Aktivresort aan de Walchsee.

Dit familiehotel is de ideale uitvalsbasis voor actieve gezinnen die tijdens een vakantie houden van natuurbelevenissen, beweging, ontspanning en avontuur. Het Move & Relax-vakantieconcept van het hotel biedt jong en oud een veelzijdige vakantie, die een boost geeft aan het gezinsleven.

*Bekijk hier de beschikbaarheid bij dit resort in Bayrischzell.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Samen actief, eropuit in de natuur of sporten rondom het hotel

Het Move & Relax-programma is speciaal ontwikkeld door Pletzer Resorts. Het motto is echt quality time doorbrengen met elkaar door een vakantiemix van beweging, goede voeding en voldoende ontspanning aan te bieden. De locatie van Das Bayrischzell Familotel Oberbayern is hiervoor ideaal met de natuur voor de deur.

Een ommetje met de kinderwagen, een ontspannen wandeling met zijn allen of een uitdagende klim naar een bergtop met gezinsleden die daarvoor in zijn. Of je nou een mountainbiker bent of meer houdt van e-biken, er zijn voldoende fietspaden in de omgeving voor elk niveau. Er zijn ook sportieve crosscountry-parcours, bikeparks en singletrails in de nabijheid van het hotel.

Niemand hoeft zich te vervelen tijdens een vakantie in dit hotel. Want het Pletzi Activity Park, dat naast het hotel ligt, biedt ook nog eens allerlei activiteiten aan. Er kan volop worden gesport, al dan niet onder begeleiding. Kinderen kunnen ongestoord buitenspelen en oudere kinderen kunnen bijvoorbeeld een les boogschieten volgen.

Ook een mooi aanbod zijn de professionele zwemlessen voor kinderen die tijdens vakanties worden gegeven. In het zwembad van Das Bayrischzell Familotel Oberbayern kunnen kinderen veilig leren zwemmen. De zwemlessen zijn speciaal aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Zo is er bijvoorbeeld in de week van 2 tot 16 mei 2024 een speciale ‘Pletzi’s zwemweek’. Tijdens deze gezinsvakantie met 7 overnachtingen krijgen de kinderen van 3 tot 11 jaar 5 uur zwemles. De week wordt afgesloten met een zwemdiploma, uitreikingsceremonie en kindercocktail. Een perfecte gelegenheid om je kleine waterrat voor te bereiden op het zwemseizoen.

DAS BAYRISCHZELL FAMILOTEL OBERBAYERN

Dolle pret voor kinderen, ontspanning voor ouders

Een gezinsvakantie in Das Bayrischzell Familotel Oberbayern betekent dolle pret voor de kinderen en welverdiende ontspanning voor de ouders. Als de kinderen blij en tevreden zijn, dan zijn de ouders dat meestal ook.

Kinderen in de leeftijd van 0 tot 11 jaar worden in Pletzi’s Happy Club vermaakt door professionele begeleiders. Dit kunnen zowel indoor- als outdooractiviteiten zijn. Natuur, sport en beweging voor lichaam en geest behoren tot het Move-concept, dat door de begeleiders met veel liefde in de praktijk wordt gebracht. Voor oudere kinderen is er een speciale ‘Teens Club’ met een vrijetijdsprogramma boordevol actie.

In de tussentijd kunnen volwassenen zich uitleven in de fitnessruimte of juist even de tijd voor zichzelf nemen of met elkaar genieten van een welverdiende ontspannend wellness moment.

Familiehotel Bayrischzell

Move & Relax Pletzer Resorts

Hotelarrangement ‘Fietsvakantie voor gezinnen (3 tot 19 juni 2024)’

  1. Vanaf 5 nachten = 6 dagen Family Time;
  2. Move & Relax-zone met groepstrainingen;
  3. Aall-inclusive (alcoholvrij) voor het hele gezin;
  4. 2 dagen e-bike of mountainbike per persoon (vanaf 4 jaar);
  5. Voucher van 10 euro voor behandelingen in de Move & Relax-zone;
  6. Prijs is vanaf €1.112 euro per persoon voor 5 nachten in appartement Wendelstein.

Fietsvakantie Zuid Duitsland

Is Das Bayrischzell Familotel Oberbayern in Bayrischzell een passend hotel voor jouw volgende vakantie?

Print Friendly, PDF & Email