Zin in een dagje Sanadome met korting? Maak er snel gebruik van en boek je dagje sauna met korting. En goed om te weten is dat het bij Sanadome elke dag badkledingdag is.

Ontspannen tijdens dagje Sanadome

Sanadome Hotel & Spa Nijmegen is het ‘Beste Uitje van Gelderland 2017’ met een 8.77 . Hier vind je werkelijk alles onder één dak. Er is een 4* Hotel met wellness faciliteiten, je vind er thermale baden, uitgebreide mogelijkheden voor wellness behandelingen, er is een fitness center en je kan er shoppen. Sanadome is ideaal voor mensen die een dagje naar de sauna zonder badkleding willen want bij Sanadome is het elke dag badkledingdag.

Sanadome heeft een eigen thermale bron met zout en zoetwater baden. Wil je meer weten over thermale baden in Nederland? Lees dan ook; wat zijn thermale baden en waar vind je ze in Nederland.

  • *Let op: Sanadome is geen sauna. De thermen bieden dan ook geen saunafaciliteiten.
    Er is wel een mint- en stoomkamer aanwezig met kenmerken van een sauna. 

Locatie: Weg door Jonkerbos 90, 6532 SZ Nijmegen
Openingstijden Sanadome: Thermaal binnenbad: dagelijks van 09.00 tot 23.30 uur. Thermaal buitenbad: dagelijks | 10.00 – 23.00 uur.
Beauty & Wellness behandelingen: Dagelijks | 10.00 -21.30 uur.
Telefoonnummer Sanadome: Je kan Sanadome bereiken op: 024-3597280
Badkledingdag:
 Bij Sanadome is het altijd badkledingdag.

Dagje sauna met Sanadome korting 2021

Met korting naar Sanadome is dubbelop genieten. Wat je bespaart kan je uitgeven aan een healthy lunch, een fijne massage of misschien wil je wel overnachten in het wellness hotel. Een dagje wellness en sauna met korting in Nijmegen reserveer je via de onderstaande linken. Je wordt direct doorgeleid naar de website van Sanadome zelf en betaald niets extra’s.

*Bekijk hier alle Sanadome acties en arrangementen

Dagje sauna met Sanadome

Ben jij wel eens bij Sanadome Nijmegen geweest?

Print Friendly, PDF & Email