Hou je van mooie auto’s? Dan gaat jouw hart vast sneller kloppen van een dagje rijden in een Aston Martin? Een Aston Martin rijden, dat kan hier! Hoe tof is het als je zelf achter het stuur mag kruipen van deze Engelse sportauto?

Dagje rijden in Aston Martin

Een jongensdroom? Vergeet het maar, een dagje rijden in een Aston Martin kan net zo goed een meisjesdroom zijn! Vroeger hield ik met mijn vader altijd ‘lijstjes’ bij waarop we schreven in welke automerken en in welke auto types we al eens hadden gereden. Inmiddels heb ik hem ruimschoots ingehaald denk ik maar zelf rijden in een Aston Martin staat nog op mijn wishlist.

Het lijkt mij fantastisch om mij eventjes ‘James Bond’ te voelen en door het achterland te rijden om even stiekum het gaspedaal in te trappen zodat ik kan genieten van het geluid van de Engelse 8-cilinder motor. Even voelen hoeveel PK dit beestje in zich heeft, hij moet in 5 seconden naar 100 kilometer per uur kunnen accelereren. De topsnelheid van 285 kilometer per uur mag je helaas natuurlijk niet ervaren.

*Bekijk de prijzen en beschikbaarheid voor besturen van een Aston Martin.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en via YouTube.

Aston Martin rijden in Nederland

Luxe auto huren

Wil je ook eens een ander type luxe auto huren voor een dag of misschien wil je wel met een luxe auto op vakantie? Check dan zeker ook even de onderstaande artikelen met tips voor leuke auto’s huren.

luxe auto huren voor vakantie

Dagje rijden in Aston Martin, staat dat ook op jouw wishlist? 

Print Friendly, PDF & Email