Hou je van mooie auto’s? Dan gaat jouw hart vast sneller kloppen van een dagje rijden in Aston Martin? Een Aston Martin rijden, dat kan nu extra goedkoop in Huizen. Hoe tof is het als je zelf achter het stuur mag kruipen van deze Engelse sportauto.

Dagje rijden in Aston Martin

Een jongensdroom? Vergeet het maar, een dagje rijden in een Aston Martin kan net zo goed een meisjesdroom zijn! Vroeger hield ik met mijn vader altijd ‘lijstjes’ bij waarop we schreven in welke automerken en in welke auto types we al eens hadden gereden. Inmiddels heb ik hem ruimschoots ingehaald denk ik maar zelf rijden in een Aston Martin staat nog op mijn wishlist.

Het lijkt mij fantastisch om mij eventjes ‘James Bond’ te voelen en door het achterland te rijden om even stiekum het gaspedaal in te trappen zodat ik kan genieten van het geluid van de Engelse 8-cilinder motor. Even voelen hoeveel PK dit beestje in zich heeft, hij moet in 5 seconden naar 100 kilometer per uur kunnen accelereren. De topsnelheid van 285 kilometer per uur mag je helaas natuurlijk niet ervaren.

Via de AD Webwinkel kan je nu heel goedkoop een Aston Martin besturen. De Aston Martin Vantage wacht op je, waar wacht jij nog op?

15 minuten rijden voor 1 persoon: van €129 voor €69,-.
Een Aston Martin Experience van 30 minuten, waarvan de deelnemer 15 minuten in de Aston Martin rijdt.
30 minuten rijden voor 1 persoon: van €229 voor €129,-.
Een Aston Martin Experience van 45 minuten, waarvan de deelnemer 30 minuten in de Aston Martin rijdt.

Aston Martin rijden in Nederland

Meer info over Aston Martin rijden in Nederland

Een Aston Martin rijden wordt door AD Webwinkel aangeboden in samenwerking met Experience Events. Bestel je de tickets online dan zijn ze na betaling nog 1 jaar geldig. Nadat je de tickets via de e-mail hebt ontvangen kan je hier een reservering plaatsen. Voor specifieke vragen over deze ‘Auto rijden Experience’ kan je contact opnemen met de klantenservice via e-mailinfo@experienceevents.nl of via telefoon: 085-4897654. Op de dag dat je deze stoere Engelse auto gaat besturen kan je naar het onderstaande adres toe rijden:

Luxe auto huren

Wil je ook eens een ander type luxe auto huren voor een dag of misschien wil je wel met een luxe auto op vakantie? Check dan zeker ook even de onderstaande artikelen met tips voor leuke auto’s huren.

Dagje rijden in Aston Martin, staat dat ook op jouw wishlist? 

Print Friendly, PDF & Email