Heb je een vraag, opmerking of suggestie? Vul dan het contactformulier in, even scrollen naar beneden) of stuur een e-mail naar info@travelaroundwithme.com. Ik vind het zelf ook fijn als mijn vraag snel wordt beantwoord dus ik probeer je snel te beantwoorden maar mocht ik een reisavontuur aan het beleven zijn dan kan het iets langer duren.

Samenwerken met “Travel around with me”?
Ik stuur je graag meer informatie over de mogelijkheden en vind het leuk om in real life kennis te maken om een (eventuele) samenwerking te bespreken. Mocht je zelf een gaaf idee hebben dan hoor ik dat graag. Neem vrijblijvend contact op en stuur een e-mail naar info@travelaroundwithme.com. Je kan ook hier de mogelijkheden voor samenwerken bekijken.

     

    Privacy & Disclaimer Travelaroundwithme.com

    Regels en privacy vind ik heel belangrijk, dus voor de goede orde deel ik graag het volgende. Travelaroundwithme.com is eigendom van mij, Henriëtte Bokslag uit Den Haag. Ik ben een alleskunner dus heb ik Bureau Bokslag ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het nummer: 63450631. Ook ik ben verantwoordelijk voor het verwerken van persoonsgegevens en ik vind het belangrijk dat jij ervan op de hoogte bent welke gegevens ik verzamel en waarom ten behoeve van mijn bedrijf. Daarbij houd ik mij aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

    Print Friendly, PDF & Email