Ken jij het outdoor- en kampeerspullen merk Coleman nog niet? Het is een internationaal merk dat al meer dan 100 bestaat! Zij profileren zichzelf als een kwalitatief merk met een aanbod van goede outdoor- en kampeerspullen voor minder ervaren én ervaren kampeerders. Nu ik drie producten van Coleman in huis heb is het hoog tijd voor een Coleman outdoor producten review en ervaringen artikel.

Coleman outdoor producten review en ervaringen

Ik denk dat ik mijzelf bijna een Coleman product reviewer mag gaan noemen! Inmiddels heb ik drie mooie producten van het internationale merk Coleman in huis. Het zal jullie dan ook duidelijk zijn dat ik samenwerk met Coleman. Dit doe ik zodat ik jullie als lezer kan voorzien van een eerlijke Coleman outdoor producten review en ervaringen artikel. En eerlijk is het zeker, want hoewel Coleman producten van een goede kwaliteit zijn, zijn er soms ook nadelen én ook die worden beschreven.

In dit artikel kom je alles te weten over de onderstaande drie Coleman outdoor producten. Ontdek er alles over en als je net zo enthousiast bent als ik dan hoor ik dat natuurlijk graag van je.

  1. Mooie en warme slaapzakken van Coleman voor dames;
  2. Een Coleman koelbox op wielen (50QT Wheeled Xtreme Cooler);
  3. Leuke en handige opvouwbare stoeltjes voor onderweg met de auto of op de camping.

*Ontdek hier alle producten van Coleman;
**Bekijk hier de Forester Sling Chair van Coleman;
***En zie hier het bijpassende Forester Coleman camping krukje;
****Zie ook onze review van deze mooie warme slaapzakken voor dames van Coleman.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Coleman kampeerstoelen

Een grote Coleman koelbox op wielen met inhoud van 47 liter (50QT Wheeled Xtreme Cooler)

Ben jij op zoek naar een handige koelbox voor op reis, met de auto of voor onderweg? Wellicht is de  Coleman 50QT Wheeled Xtreme Cooler koelbox op wielen de ideale koelhouder voor jou. De 50QT Wheeled Xtreme Cooler is een zeer ruime koelbox op stevige wielen waarin je alles kan meenemen wat je nodig hebt. Het is eigenlijk een trolley koelbox, ideaal voor als je ergens van je gekoelde dranken en/of snacks wilt genieten waarbij je een stuk moet lopen.

*Bekijk hier de Coleman koelbox op wielen;
**Ontdek hier alle producten van Coleman;
***Lees hier meer over mijn persoonlijke ervaringen met de Coleman koelbox op wielen.

Coleman koelbox op wielen ervaringen

Koelbox op wielen ervaringen

 

 

Coleman outdoor producten review en ervaringen

Mooie en warme slaapzakken van Coleman voor dames

Ga jij ergens kamperen tijdens je vakantie, met een caravan of juist een camper op reis? Wat de reden ook is, een fijne, mooie en warme slaapzak voor dames komt goed van pas als je gaat kamperen.

*Ontdek hier alle producten van Coleman;
**Bekijk hier onze review van de mooie warme slaapzakken voor dames van Coleman.

Mooie en warme slaapzakken van Coleman voor dames

Handige opvouwbare stoeltjes voor onderweg (Forester Series Sling Chair)

Op vakantie met de auto en/of een rondreis met een camper, caravan of tent? Als je op zoek bent naar leuke opvouwbare stoeltjes voor onderweg met een bijpassend krukje dan kan ik deze complete Forester set van Coleman aanraden. Deze set is bekend onder de naam ‘Forester Series Sling Chair’ en ‘Forester Series Footstool’.

*Ontdek hier alle producten van Coleman;
**En zie hier het bijpassende Forester Series Footsool;
***Bekijk hier de Forester Series Sling Chair van Coleman;

****Zie hier onze complete review van de handige opvouwbare stoeltjes voor onderweg.

Leuke opvouwbare stoeltjes voor onderweg

Zou jij outdoor en/of kampeerspullen bestellen naar aanleiding
van deze Coleman outdoor producten review en ervaringen artikel?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Print Friendly, PDF & Email