Ben jij op zoek naar een handige koelbox voor op reis, met de auto of voor onderweg? Wellicht is de Coleman 50QT Wheeled Xtreme Cooler koelbox op wielen de ideale koelhouder voor jou. In dit artikel lees je meer over mijn persoonlijke Coleman koelbox op wielen ervaringen.

Mijn persoonlijke Coleman koelbox op wielen ervaringen

De Coleman 50QT Wheeled Xtreme Cooler koelbox op wielen is een zeer ruime koelbox op stevige wielen waarin je alles kan meenemen wat je nodig hebt. Het is eigenlijk een trolley koelbox, ideaal voor als je ergens van je gekoelde dranken en/of snacks wilt genieten waarbij je een stuk moet lopen.

Stel je gaat kamperen, dan kan je met deze trolley koelbox op wielen je boodschappen doen en ze gelijk gekoeld meenemen naar je kampeerplaats. Of als je met de auto op reis gaat en onderweg een stop wilt maken en een stukje moet lopen, dan rol je de koelbox trolley achter je aan. Ben je van plan een dagje naar het strand te gaan? Ook dan rol je zo de stevige koelbox van Coleman achter je aan.

De 50QT Wheeled Xtreme Cooler Coleman koelbox op wielen weegt 6.1 kilogram en heeft een inhoud van 47 liter. Uiteraard moet je wel zelf nog zorgen voor koelelementen! Zijn al je gekoelde drankjes op? Dan hoef je de grote koelbox op wielen niet om te draaien om hem leeg te laten lopen. Er zit een handig lekvrij afvoer kanaal aan de zijkant waardoor je het water eruit kan laten lopen. Ook aan het ontwerp van de deksel is veel aandacht besteed, die is namelijk multifunctioneel.

Zo kan je op de koelbox zitten tot een gewicht van 113 kilogram en als je ook de leuke stoeltjes voor onderweg van Coleman hebt dan kan je die eromheen zetten en de deksel van de koelbox op wielen gebruiken voor vier bekerhouders. Het enige nadeel van deze koelbox op wielen vind ik dat je als de koelbox mee zou nemen tijdens een roadtrip je de koelbox niet koel kan houden door het op te laden in een auto.

*Bekijk hier de 50QT Wheeled Xtreme Cooler;
**Ontdek hier alle outdoor producten van Coleman;
***Zie hier al mijn Coleman outdoor producten review en ervaringen.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

 

 

Coleman outdoor producten review en ervaringen

Voordelen Coleman 50QT Wheeled Xtreme Cooler koelbox op wielen

Slaap je ergens op een bijzondere plek, dan kan je de 50QT Wheeled Xtreme Cooler Coleman koelbox op wielen zo achter je aan trekken naar je bestemmingen. Het is een soort trolley koelbox, je schuift het hengsel in en je kan de koelbox zo een trap op dragen. Wij namen de koelbox mee naar een boomhut met bubbelbad in Drenthe.

Geniet je in een hottub in de natuur of bezoek je een outdoor sauna? Ook dan is de koelbox op wielen ideaal om mee te nemen voor lekkere verfrissende drankjes tijdens het ontspannen.

  1. Inhoud van 47 liter;
  2. De buitenafmeting van de koelbox zijn: 65 x 49 x 43 centimeter;
  3. De koelbox op wielen kan tot 4 dagen koelen, met koelelementen;
  4. Multifunctionele deksel om te zitten (tot 113 kg) en bekers in te plaatsen;
  5. Er zitten 2 stevige handvaten aan de zijkant, ideaal om de koelbox te dragen;
  6. Het is een trolley koelbox op wielen, makkelijk te verplaatsen dus, ideaal voor onderweg.

*Bekijk hier de 50QT Wheeled Xtreme Cooler;
**Ontdek hier alle outdoor producten van Coleman;
***Zie hier al mijn Coleman outdoor producten review en ervaringen.

Grote koelbox op wielen ervaringen

Coleman koelbox op wielen ervaringen

Koelbox op wielen ervaringen

Ben jij al enthousiast na het lezen van deze Coleman koelbox op wielen ervaringen?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Print Friendly, PDF & Email