Ben jij milieuvriendelijk, heb jij duurzaamheid en klimaatvriendelijkheid hoog in het vaandel staan en let jij daarbij op je keuze qua de accommodaties waar jij in verblijft. Dit zijn de twee CO2 neutrale hotels ter wereld voor zover wij nu weten.

Overnachten in CO2 neutrale hotels

Zonder zorgen genieten in CO2 neutrale hotels, wat zegt dat nou eigenlijk en wat wordt er eigenlijk bedoeld met CO2-neutraal? Het is in elk geval zo dat om CO2 neutraal te zijn er een goed evenwicht moet zijn tussen enerzijds de CO2 uitstoot en anderzijds de CO2 opname uit de atmosfeer.

Het eerste CO2 neutrale hotel dat wij bezochten is tevens het meest duurzame hotel in de Caribbean. Je kan er alles over lezen in onze Bucuti & Tara Beach Resort op Aruba review. Daarnaast ontdekken wij dat The Albus in Amsterdam het eerste hotel in Europa is, en dus ook gelijk in Nederland dat volledig CO2 neutraal opereert.

*Ontdek ook deze duurzaam reizen tips.
**Bekijk hier het meest duurzame hotel in de Caribbean.
***Vanaf 13 december live, artikel met tips voor duurzame hotels wereldwijd.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en via YouTube.

Duurzaam reizen tips

CO2 neutraal hotel The Albus in Amsterdam

Het The Albus Hotel in Amsterdam is het eerste hotel in Europa dat volledig CO2 neutraal opereert. Het hotel heeft een Green Key certificering en voor alles wordt groene stroom gebruikt.

*Bekijk de prijzen en beschikbaarheid bij The Albus.
**Hier kan je meer lezen over duurzaamheid bij The Albus in Amsterdam.  

CO2 neutraal hotel Bucuti & Tara Beach Resort op Aruba

Met een schoon geweten op vakantie? Reis naar het CO2 neutrale en meest duurzame hotel in de Caribbean, het Bucuti & Tara Beach Resort op Aruba. O.a. via TUI kan je een reis boeken naar dit hotel.

*Bekijk de prijzen en beschikbaarheid bij Bucuti & Tara Beach Resort.
**Ontdek alle info in de complete Bucuti & Tara Beach Resort op Aruba review

CO2 neutrale hotels

Nu je dit weet, zou jij kiezen voor een van de
CO2 neutrale hotels voor een wellness vakantie?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email