Vorige week was ik voor een borrel in het pas geopende CitizenM hotel in Amsterdam. Ik dacht dat het een uniek hotel format was maar er blijkt een hele keten van CitizenM hotels te zijn. CitizenM zegt; “welkom in een nieuw soort hotel“. Gratis WiFi, films en extra grote bedden zijn standaard in alle kamers van CitizenM hotels in Europa.

CitizenM Hotel Amsterdam

Ik had nog nooit van deze hotelketen gehoord maar moet eerlijk zeggen dat ik het ook niet meer zal vergeten. Wat een prachtig hotel! Het is inmiddels al 6 jaar oud en geopend in 2009. Het hotel beschikt over 250 kamers verdeeld over 5 verdiepingen. Als je er als gast verblijft kom je werkelijk niets tekort. De luxe zit hem niet zozeer in bijvoorbeeld de koffers naar de kamer brengen maar meer in de service die wordt geboden. Zo kan je jezelf in- en uitchecken, ten alle tijde, op elk uur van de dag, eten bestellen. Je kan gratis gebruik maken van wifi zonder code. Vele mensen maken gebruik van de mogelijkheid om te werken in de lobby van het hotel die hiervoor ook goed is ingericht. Ideaal dus ook om te werken.

En dan heb ik het nog niet eens over de kamers. Gratis wifi, kingsize bedden, elektronische gordijnen, regendouche, gratis films bekijken en dan ook nog een raam over de gehele breedte. Wat wil je nog meer zou ik zeggen? Nou’ zegt, Diego, verantwoordelijk voor de social media van het CitizenM hotel. Wat dacht je ervan om zelf te kiezen hoe je wakker wil worden s’ ochtends. Rustig? Dat het licht langzaam aangaat en de vogeltjes beginnen te fluiten? Of juist hard, getetter van olifanten en dat het ligt ineens aan is?

Je kan alles zelf instellen en bepalen. Dat is wat deze locatie zo uniek en speciaal maakt dat ik het iedereen zou aanraden.

CitizenM Hotel

Heb jij wel eens bij CitizenM gelogeerd?

Print Friendly, PDF & Email