Hebben jullie reisplannen met de hele familie en is de wens een hotel waar iedereen het naar zijn zin heeft? Wie weet is dan een familievakantie in Ortisei een goed idee, daar bevind zich namelijk het Cavallino Bianco Family Spa Grand Hotel in Ortisei, Zuid Tirol.

Cavallino Bianco Family Spa Grand Hotel in Ortisei, Zuid Tirol

Zijn je ouders zoveel jaar getrouwd, komt er een bijzondere familie dag aan of valt er iets te vieren met de complete familie en willen jullie met zijn allen op vakantie naar de bergen? Wie weet is een familievakantie naar Ortisei in Zuid-Tirol dan precies wat jullie zoeken.

Als ik naar mijn eigen familie kijk dan gaat het qua reiswensen om veel verschillende wensen waaraan een vakantie moet vol doen. Het ene gezinslid heeft kinderen, de andere is alleenstaand en een ander stel is bewust kinderloos en geniet graag van Me-Time. Al die wisselende reiswensen komen samen in het Cavallino Bianco Family Spa Grand Hotel in Ortisei, Zuid Tirol.

Het Cavallino Bianco Family Spa Grand Hotel in Ortisei werd in 2013 al eens uitgeroepen tot; “Beste familiehotel ter wereld”. “It´s family time, live it now ® “, is het motto van het hotel!

Dit is een hotel waar echt iedereen kan genieten. Volwassenen kunnen zich terugtrekken in de spa en genieten van gastronomische avonden in de restaurants. De kids vermaken zicht in het zwembad of met de vele activiteiten die dagelijks worden georganiseerd, er zijn zelfs meertalige animatoren die een oppasservice aanbieden. En de natuur is voor iedereen! Trek erop uit en geniet van een vakantie in Val Gardena.

Of je nou toe bent aan ‘Family Time’, het tijd is voor ‘Kids Time’, even een moment ‘My Time’ wilt voor jezelf of juist samen even ‘Two Time’ nodig hebt. Het Cavallino Bianco familiehotel is een plaats waar iedereen kan genieten van een fijne vakantie in de bergen.

*Check hier al mijn reistips voor Zuid-Tirol.
**Bekijk hier al mijn tips voor een wellness vakantie in Zuid-Tirol.
***Ontdek hier alles over het Cavallino Bianco Family Spa Grand Hotel in Ortisei.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en via YouTube.

Familievakantie Ortisei

Zou jij met de hele familie in het  Cavallino Bianco Family Spa Grand Hotel
in Ortisei in Zuid-Tirol willen verblijven?

Print Friendly, PDF & Email