Heb jij vakantieplannen naar Königsleiten? In het Castello Königsleiten restaurant kan je lekker en gezond eten. Iedereen is welkom in het feel good biohotel, vooral ook gasten met voedsel intoleranties of allergieën.

Castello Königsleiten restaurant, lekker en gezond eten

Als hotelgast van Biohotel Castello Königsleiten kan je elke dag lekker en gezond eten in het restaurant van dit hotel in het centrum van Königsleiten. Maar, ook niet hotelgasten zijn uiteraard welkom in het Castello Königsleiten restaurant. Van te voren een reservering maken is dan wel gewenst zodat de keuken rekening kan houden met je wensen.

Het Biohotel Castello Königsleiten in Oostenrijk is lid van zowel Bio Austria als het Salzburger Bioparadies. Daarbij is het, het enige bio-gecertificeerde hotel in de Zillertal Arena. Hier kan je meer lezen over Wellness Bio Hotels. De chef-kok van het gecertificeerde biohotel maakt in zijn keuken gebruik van zijn kennis van de vijf elementen-, TCM- en de voordelen van de ayurvedische keukens. Wat is Ayurveda? Dat kan je hier lezen.

De afkorting TCM is nieuw voor ons, het hotel geeft aan dat de afkorting staat voor Traditionelle Chinesische Medizin. In het Duits zeggen zei; ‘Unser Credo: Nahrung ist Medizin‘. Oftewel, het is een traditioneel Chinees medicijn en zij geloven in voeding als medicijn, beter gezegd, een goede voeding is belangrijk voor je weerstand.

Heb jij bepaalde dieet en/of voeding restricties of wil je graag een speciaal dieet volgen tijdens je vakantie? Dan raden wij aan dit van te voren door te geven als je je vakantie reserveert bij Biohotel Castello Königsleiten. Uiteraard houdt Andreas rekening met alle voedingswensen en biedt hij onder andere standaard gluten- en histaminevrije gerechten aan tijdens het verwenpension bij dit hotel. Een van zijn culinaire topprestaties is het elke avond geserveerde viergangendiner met seizoensgebonden biologische levensmiddelen uit de streek en regio.

Niet voor niets is het Biohotel Castello Königsleiten een feelgoodhotel waar iedere gast op zijn of haar wenken wordt bediend en waar met de hoogst mogelijke zorg rekening wordt gehouden met allergieën.  Eten zonder histamine of suiker, boekweitbrood bij het ontbijt, het kan allemaal en wordt met veel liefde voor je klaar gemaakt. Ook leuk is de picknick die je op aanvraag kan reserveren. Dan krijg je een goed gevulde en gezonde mand mee die je onderweg kan opsmikkelen.

*Bekijk de beschikbaarheid bij dit Biohotel!
**Ook fijn, ze hebben ook allergievrije hotelkamers!

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Castello Königsleiten restaurant

Biohotel Castello Königsleiten

Heb jij al zin om te proeven van alle lokale en regionale
specialiteiten in het Castello Königsleiten restaurant?

Print Friendly, PDF & Email