Ik ga op zakenreis of op workation en neem mee. Lees meer over mijn Case Logic ervaringen met de Case Logic Laptop hoes, de Case Logic rugzak, De Case Logic Bryker Backpack Roller en de handige etuis voor accessoires.

Mijn Case Logic ervaringen voor een zakenreis

Welkom bij Henriëtte’s Case Logic Family! Mijn eerste kennismaking met het merk Case Logic was jaren geleden toen ik een case nodig had om mijn externe harddisks in te bewaren. Ik ging naar de MediaMarkt en kocht daar een viertal Case Logic cases om de harddisks in op te bergen. Ja, naast mijn Google Drive en Dropbox account heb ik ook nog harde schijven voor al die duizenden GB’s aan beeldmateriaal.

Toen ik steeds vaker op zakenreis ging, was ik op zoek naar handige handbagage. Het komt namelijk regelmatig voor dat ik van het vliegveld direct naar een grote beurs reis voordat ik in mijn accommodatie beland. Soms moet je rennen en met een handbagage koffer op wieltjes is dat niet zo handig, een rugzak zou dan fijner zijn. Maar een rugzak is ook niet altijd alles, zeker als er ook waardevolle spullen in zitten, als die op je rug hangt heb je daar geen zicht op. En toen ontdekte ik de Case Logic Bryker Backpack Roller, een rugzak en trolley in één op wieltjes. Ik schreef er een complete review over. Inmiddels heb ik een hele Case Logic Family aan diverse producten die handig zijn tijdens mijn zakenreizen en workations.

In mijn vorige artikel heb je meer kunnen lezen over de voordelen van een workation. Ga jij binnenkort ook op zakenreis of heb je een workation gepland? Kijk dan eens of mijn Case Logic ervaringen met de laptop hoes, de Case Logic rugzak, De Case Logic Bryker Backpack Roller en de handige etuis voor accessoires ook bij jou passen. Wat mij betreft zijn al deze producten handige accessoires voor zakelijk reizen die het reizen een stuk makkelijker en georganiseerder maken.

𝐂𝐚𝐬𝐞 𝐋𝐨𝐠𝐢𝐜𝐋𝐢𝐟𝐞 𝐒𝐢𝐦𝐩𝐥𝐢𝐟𝐢𝐞𝐝
Kwalitatieve, slimme oplossingen!

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Case Logic accessoires voor jouw workation

Maak kennis met Case Logic

Voordat ik inga op de voordelen van de verschillende Case Logic producten is het leuk om te weten hoe het merk Case Logic is ontstaan. Oprichter Jamie Temple frustreerde zich namelijk tijdens een hobbelige roadtrip door de bergen waarbij zijn cassettebandjes alle kanten op vlogen. In een poging om de cassettebandjes heel te houden, maakte hij twee bakken voor de bandjes. Vanuit dit idee heeft hij besloten om zijn eigen bedrijf op te richten waarbij hij het beschermen van alle mogelijke apparatuur voor ogen had en het moest functioneel zijn. Op dit moment bestaat het bedrijf al ruim 30 jaar en is het bedrijf onderdeel van de Thule Group. In 2018 testte ik de Thule Subterra Carry-on trolley, de beste Thule handbagage koffer van dat moment wat mij betreft.

De Case Logic producten worden in meer dan 100 verschillende landen verkocht. Door de jaren heen ontstaan er steeds weer nieuwe innovatieve oplossingen om ervoor te zorgen dat je altijd de beste Case Logic ervaringen hebt en je je niet zo hoeft te frustreren tijdens het reizen, als Jamie jaren geleden deed. De producten zijn zowel handig voor zakelijk reizen en je kan ze bijvoorbeeld ook gebruiken tijdens een wandeling in de omgeving.

Case Logic accessoires voor jouw workation

Case Logic accessoires voor jouw workation

Wat mij betreft is de belangrijkste reden om te kiezen voor de producten van Case Logic omdat ze kwaliteit en stijl weten te combineren. De slimme oplossingen zorgen ervoor dat het zakelijke reizen een stuk prettiger zal verlopen dan voorheen. Het bedrijf staat voor het motto ‘Life, Simplified’, nou daar hou ik van, want het is soms al moeilijk genoeg!

  • Een laptophoes van Case Logic – om ervoor te zorgen dat je jouw waardevolle laptop zo goed mogelijk kan beschermen, is het kopen van een laptop hoes van Case Logic zo gek nog niet. Daarbij is deze laptop hoes een cadeautje voor je laptop, het fluweel is zó zacht!

  • Case Logic Query Backpack 29L – een hele fijne rugzak met een apart laptop vak waar ook makkelijk je laptop in een laptop sleeve in past. Daarnaast een groot vak voor je Case Logic etui vol met accessoires en genoeg ruimte voor alle andere spullen die je bij je wilt dragen.

  • Een Case Logic etui voor accessoires – naast het feit dat je jouw laptop mee wilt nemen, heb je waarschijnlijk ook een heleboel accessoires die mee moeten. Je kabeltjes, je opladers,  je stekkertjes, je powerbank, je GoPro, je accessoires kit voor al je gadgets en ga zo maar door. In dit etui hou je al je kleine frutsels die je nodig hebt op één plek georganiseerd bij elkaar en raak je niet snel meer iets kwijt.

Case Logic ervaringen

Ook producten van Case Logic kopen?

Ben je nieuwsgierig geworden naar aanleiding van mijn Case Logic ervaringen? Probeer het zelf en bekijk alle producten voor je zakelijke reis of workation van Case Logic in de webshop. Zelf koop ik mijn producten meestal via bol.com omdat ik daar een account heb en het makkelijk vind om daar mijn zakelijke bestellingen te plaatsen.

Vind je het leuk om meer zakelijke tips voor ondernemers te lezen? Bezoek dan ook mijn zakelijke website bureaubokslag.nl. En hier kan je alles over een workation, de betekenis en het doel ervan lezen.

Case Logic kopen

Case Logic onderdeel van Zweedse Thule groep

Case Logic is onderdeel van de Zweedse Thule Groep. Ik heb zowel met Case Logic als met Thule goede ervaringen en daarom deel ik hier ook graag al mijn ervaringen met de Thule producten zodat jij een goede keuze kan maken welk merk en welke producten bij je passen. Mijn Thule familie bestaat nu uit een handbagage koffer, een ruimbagage koffer en een rugzak. Meer weten? Lees dan ook deze artikelen:

  1. Alles over de Thule handbagage koffer;
  2. Bekijk mijn ervaringen met de Thule Revolve koffer;
  3. Bekijk hier al mijn ervaringen met de Thule collectie;
  4. Handig, deze tips voor reizen met handbagage in het vliegtuig.

Review Thule collectie ervaringen

Wat vind jij van mijn Case Logic ervaringen?

Print Friendly, PDF & Email