CARDELMAR NL IS NIET MEER BESCHIKBAAR! IK RAAD SUNNY CARS AAN, BEKIJK HIER MIJN SUNNY CARS ERVARINGEN!

*Bekijk gelijk de website van Sunny Cars!

 

Ik huur bijna altijd een auto als ik op reis ga en ik deel in dit artikel mijn CarDelMar ervaringen en korting tips. Toen ik naar Spanje ging heb ik een keer een auto gehuurd via CarDelMar omdat zij de beste prijs boden. Belangrijk vind ik wel om aan te geven dat je niet alleen op prijs je autohuur reservering moet baseren.

Auto huren CarDelMar ervaringen

CarDelMar bestaat sinds 2005 en heeft sindsdien een grote naam opgebouwd in de autohuur wereld. Ik ken CarDelMar persoonlijk alleen van een keer een auto huren in Spanje en in IJsland. In beide gevallen bood CardelMar mij toen de beste autohuur prijs. CarDelMar is een autoverhuurder die zich richt op de Nederlandse en Duitse markt. Het is een tussenpersoon op het gebied van autohuur en vergelijkt de autohuur prijzen wereldwijd van gerenommeerde aanbieders en van lokale autohuur aanbieders. Het moederbedrijf is CarRentals.com en is onderdeel van Expedia. In Frankrijk werkt men vanuit de naam Autoescape. Mocht je een van die bedrijfsnamen tegenkomen op de website dan weet je hoe dat komt.

Het voordeel van een auto huren via CarDelMar is zeker de prijs, regelmatig komt een auto huren via carDelMar als goedkoopste uit de bus. Maar goedkoop een auto huren betekent ook dat er op andere dingen wordt bezuinigd. Wat mij betreft heeft CarDelMar dus ook een aantal nadelen. Het grootste nadeel is wellicht wel dat voor slecht Engels sprekende Nederlanders er geen 24/7 alarmnummer is. Je bent dan aangewezen in geval van nood op de lokale autoverhuurder of je reisverzekering. De Nederlands sprekende klantenservice van CardelMar is alleen bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 18.0 uur. Persoonlijk kies ik meestal voor een auto huren via Sunny Cars.

Er zijn drie soorten verzekeringen die CarDelMar aanbiedt. Wat betreft de keuze die je maakt adviseer ik om de algemene voorwaarden van CarDelMar te lezen zodat je op basis daarvan je besluit kan nemen welke verzekeringen het beste bij je reis met een huurauto past. Je kan kiezen uit:

 1. All Risk met eigen risico (Basis pakket);
 2. All Risk zonder eigen risico (All-Inclusive pakket);
 3. Uitbreiding met glas- en bandenschade (All-Inclusive plus pakket).

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Vergelijk de prijzen van CarDelMar autoverhuur

Bij CarDelMar vergelijk je de autohuur prijzen van autoverhuurders zoals Avis, Goldcar, Thrifty, Budget en Alamo. Het is interessant om een prijsvergelijking te maken via CarDelMar zelf. Waar haal jij het meeste voordeel?

CarDelMar korting

CarDelMar korting

Ben je op zoek naar korting bij CarDelMar? Check via de onderstaande banner welke korting jij kan krijgen bij het huren van je auto op je reisbestemming. De populairste reisbestemming waar men een auto huurt via CarDelMar zijn:

 • Spanje (Alicante, Ibiza, Malaga en Mallorca);
 • Italië;
 • Portugal, Faro vooral;
 • Griekenland;
 • Nederland.

De voordelen van een auto huren via CarDelMar

Ben je op zoek naar meer ervaringen van klanten met CarDelMar check dan ook de website: Vergelijkautoverhuurders.nl. Mijn CarDelMar ervaringen en korting tips zijn allemaal in dit artikel verwerkt. Wat mij betreft zijn de onderstaande redenen de voordelen van een auto huren bij CarDelMar. Als kanttekening zeg ik wel dat ik je adviseer om de algemene voorwaarden te controleren.

 1. Vaak lage prijzen;
 2. Gratis annulering tot 24 uur, *check wel de algemene voorwaarden;
 3. Restitutie van eigen risico, mits CarDelMar er een All Risk zonder eigen risico (All-Inclusive pakket), uitbreiding met glas- en bandenschade (All- Inclusive plus pakket) of een service pakket inclusief extra bestuurders en 1 volle tank (All-Inclusive Gold pakket) is afgesloten.
 4. Geen creditcardtoeslagen;
 5. CarDelMar is een tussenpersoon en werkt samen met gerenommeerde autoverhuurders als Avis, Europcar, Hertz en Budget.

De nadelen van een auto huren via CarDelMar

Wat mij betreft zijn onderstaande redenen de nadelen van een auto huren via CarDelMar:

 1. De klantenservice online is alleen in het Engels;
 2. Mocht er om wat voor reden dan ook een claim of klacht volgen, dan kan dat alleen online en in het Engels worden verwerkt
 3. Er is GEEN 24/7 alarmnummer!
 4. Je kan alleen een auto huren met creditcard;
 5. Let op of er een maximaal aantal kilometers geldt, zelfs met de All-inclusive verzekering;
 6. Het autohuur contract met CarDelMar is onderhevig aan het Duitse recht.

CarDelMar contact en klantenservice

Wil jij contact opnemen met CarDelMar? CarDelMar is in Nederland van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 09.00 tot en met 18.00 uur via: +31 (0) 707 709 161. Ook het Duitse klantenservice team is alleen bereikbaar van maandag tot en met vrijdag en kan klanten alleen te woord staan in het Engels en Duits.

*Er is geen 24/7 alarmnummer beschikbaar indien er ter plaatse iets is wat niet opgelost kan worden met de lokale autoverhuurder.

CarDelMar ervaringen en korting, heb jij nog meer tips?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email