Een boottocht door de Amsterdamse grachten is in elk seizoen een goed idee. Helemaal als je kiest voor een Canal Cruise door Amsterdam met hapjes en drankjes, lekker genieten van lekkers en een andere blik vanaf het water op de stad. Je kan aan boord stappen voor een georganiseerde rondvaart of je huurt een sloep om door de Amsterdamse grachten te varen met een schipper. Have fun als toerist in eigen land!

Canal Cruise door Amsterdam met hapjes en drankjes

Als Nederlander ben je op reis en stap je in een gondel in Venetië, tijdens een strandvakantie huur je een motorboot en voor een bijzondere overnachting heb je gekozen voor een woonboot. Hang ook eens de toerist uit in eigen land en bewonder Amsterdam vanaf het water.

Jaarlijks komen er duizenden toeristen naar Nederland speciaal om door de schilderachtige grachten, die zich als aderen door de stad slingeren, te varen. Onze Amsterdamse grachten staan zelfs op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Terwijl toeristen vaak de beroemde rondvaartboten kiezen om deze waterwegen te verkennen, lopen Nederlanders langs de grachten van Amsterdam. Niets mis mee natuurlijk, maar stap eens aan boord. Ontdek Amsterdam vanuit een ander blikveld, laat je verrassen door verhalen van gidsen die je nog niet kende en/of, geniet van een hapje en drankje aan boord.,

Een Canal Cruise door de Amsterdamse grachten met een sloep kan je bijvoorbeeld organiseren via Flagship Amsterdam. Het leuke van deze rondvaartorganisatie in Amsterdam is dat ze allemaal themavaarten door de Amsterdamse grachten aanbieden en de mogelijkheid bieden ook zelf een sloep te huren. Zo zit er altijd wel iets bij, wat bij je wensen past.

Zo kan je kiezen voor een luxe rondvaart aan boord van een 100% elektrische boot, verlicht Amsterdam bewonderen tijdens een avond rondvaart door de grachten of aan boord stappen van de salonboot, voor een Canal Cruise door Amsterdam met hapjes en drankjes. Of je eigen privé rondvaart samenstellen door een sloep te huren bij Flagship Amsterdam eventueel ook nog met privé gids.

*Leuk, ontdek ook deze originele activiteiten in Amsterdam

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Canal Cruise door Amsterdam met hapjes en drankjes

Een sloep huren in Amsterdam voor privé rondvaart

Ben jij in charge voor het organiseren van een familiefeest? Wil je een dagje leuke dingen doen in Amsterdam met vrienden of wil je rustig beginnen met het vrijgezellenfeest?Een paar voordelen van zelf een sloep huren voor een privé rondvaart in Amsterdam zijn:

 1. Privacy en Comfort;
  *Geen grote rondvaartboot met andere mensen die zich net bewegen als jij een foto wilt maken. Gewoon in een fijne sfeer genieten van een rondvaart met je eigen gekozen gezelschap. Op je eigen tempo genieten van de mooie bezienswaardigheden in Amsterdam.
 2. Mooi uitzicht vanuit de sloep;
  *Kies je voor een rondvaart in een open sloep van Flagshiop Amsterdam dan heb je natuurlijk al een geweldig uitzicht. Maar ook de salonboten van deze rederij zijn speciaal ontworpen voor sightseeing. Zo kan jij genieten van onbelemmerd uitzicht onderweg. 
 3. Persoonlijke gids;
  *Ik schreef het al in de introductie van dit artikel, er zijn waarschijnlijk zoveel mooie verhalen en anekdotes over onze hoofdstad die jij niet wist. Bij het huren van een sloep via Flagship Amsterdam kun je ervoor kiezen om een lokale gids mee te nemen die je alle ins- en outs over Amsterdam vertelt. 
 4. Flexibiliteit;
  *Hup, voor je het weet ben je er alweer voorbij gevaren. Ahh jammer dat je aan de rechterkant zit, aan de linkerkant is het zo mooi. Met een gehuurde sloep kan je zelf je vaarroute door Amsterdam bepalen. Wil je de minder bekende grachten verkennen of juist door de  beroemde Herengracht varen?  
 5. Picknick op het water;
  *Wat te vieren of gewoon voor de gezelligheid, regel bij het reserveren van een sloep gelijk een goed gevulde picknickmand voor onderweg. Proef van  Nederlandse lekkernijen terwijl je ontspant op het water en de stad aan je voorbij ziet trekken. Tijdens je reservering kan je via extra’s het een en ander bijboeken. 

Een sloep huren in Amsterdam voor privé rondvaart

Ben jij al eens gaar varen door de Amsterdamse grachten met een canal cruise met hapjes en drankjes?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Print Friendly, PDF & Email