Wil jij op vakantie met de camper? Check dan snel deze handige camper inpakken tips met paklijst en checklist zodat jij goed voorbereid op reis gaat. Op deze manier heb jij alle belangrijke en handige camper vakantie spullen bij je.

Camper inpakken tips, paklijst en chechlist!

De eerste keer dat ik op vakantie ging met een camper had ik mij achteraf gezien niet zo goed voorbereid. Ik was weer eens in een impulsieve bui, huurde een camper, gooide mijn reistas erin en vertrok. Bij aankomst dacht ik al snel; “ohja, ehmmm ik ben wat dingen vergeten“. Geen ramp, want je kan alles overal kopen natuurlijk, maar het is wel fijn en soms ook goedkoper als je gewoon alle benodigdheden van thuis meeneemt. Neem iets simpels als een verlengsnoer, ieder huishouden heeft het en op reis ligt het thuis niets te doen dus kan je dat maar beter gewoon meenemen.

Heb je geen eigen camper maar kies jij ervoor om een camper te huren? Belangrijk is om dan goed de beschrijving te checken van de camper die je gaat huren. De meeste informatie over de camper zelf en wat erin aanwezig is staat beschreven op de website. De meeste verhuurders doen niet zo moeilijk en die kan je gerust even mailen of bellen voor aanvullende vragen. In elk geval is het belangrijk dat je goed voorbereid op reis gaat en je de camper inpakt mede aan de hand van waar je naartoe gaat en wat je gaat doen.

Vind jij het leuk om tijdens je vakantie te gaan fietsen? Kies voor een camper huren met trekhaak zodat je daarop een fietsendrager kan bevestigen. Zo kan je je eigen fiets meenemen en hoef je op reis geen fiets te huren.

Leg zware spullen altijd onderop zodat de spullen niet bij een eventuele noodstop naar voren vliegen. Daarbij zet je de spullen tegen elkaar aan zodat de tassen niet bij iedere bocht omvallen. Ik hoop dat je iets hebt aan deze camper inpakken tips paklijst en de checklist en dat je alles bij je hebt voor je vakantie. Geniet ervan en veel plezier!

*Handig! Lees hier al mijn camper vakantie tips;
**Ontspannen op reis, bekijk de tips voor wellness campings;
***Een slaapzak mee in de camper? Ik ben fan van deze mooie en warme slaapzakken.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Camper inpakken tips 

Camper paklijst en checklist

 • Zaklamp;
 • Waterkoker;
 • Eventuele tolvignets;
 • Handdoeken- en theedoeken;
 • Camper papieren en je rijbewijs;
 • WC papier, voor het geval je onderweg moet;
 • Een dekbed of slaapzak, kussen en beddengoed;
 • Denk aan een goede zonnebril, de zon staat soms erg laag;
 • Review van leuke opvouwbare stoeltjes voor onderweg;
 • Kampeeruitrusting: bestek, stoelen, tafel, een koelkast, een keukentje;
 • Stekkers voor stroom op de camping inclusief verlengsnoer voor opladen eigen apparatuur;
 • Veiligheidsonderdelen: brandblusser, een extra wiel en een extra setje lampen. Eventueel extra fles olie en misschien een tankje benzine.

*Ontdek hier alle kampeer producten van Coleman;
**Bekijk hier de Forester Sling Chair en hier de het Forester camping krukje;
***Zie ook onze review van deze mooie warme slaapzakken voor dames van Coleman.

Camper paklijst en checklist

Heb jij nog meer goede camper inpakken tips voor deze paklijst en checklist?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Print Friendly, PDF & Email